Darbu atsāk lielākā guļbūves viesnīca Lilastē

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viesnīca PORTO RESORT, tur tālajā pagātnē Medzābaki, ar 2015. gada jūniju atsāk darbu, ko prasmīgi ir pārņēmusi SIA AK Transgroup viesnīcas PORT HOTEL profesionāļu komanda.

PORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, ūdens un sporta spēlēm, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.

Foto: Publicitātes foto

PORTO RESORT piedāvā brīnišķīgu restorānu un vasaras terasi ar skatu uz ezeru, kur šefpavāre Inese Rove,izmantojot Latvijā audzētas ēdienu sastāvdaļas, ļaus Jums sajust īpašo Latvijas tradicionālo garšu mūsdienīgā izpildījumā.Īpaši steidzīgajiem šefpavāre ir sarūpējusi Ekspress ēdienkarti, kur ātri un ērti var izvēlēties gardus sezonālos ēdienus. Savukārt pašiem mazākajiem gardēžiem ir sarūpēta īpaša bērnu ēdienkarte, kas noteikti pārsteigs ne tikai ar ēdienu piedāvājumu, bet arī ar interesantām spēlēm un konkursiem.

Foto: Publicitātes foto

PORTO RESORT piedāvā arī mājīgus viesnīcas numuriņus, SPA procedūras, labiekārtotas kotedžas, pludmali ar piknika un kempinga vietām, kā arī aizraujošas ūdens izklaides, izbraucienus ar laivām, katamarāniem un lielisko Porto Resort kuģīti.

Foto: Publicitātes foto

LIGO SVĒTKI EZERA TERASĒ!

Pirmo reizi mūsu jaunajā viesnīcā PORTO RESORT norisināsies LIGO svētki ar dejām, dziesmām un lieliskām izklaidēm.

Iepriekšēja galdiņa rezervāciju

Sekojiet līdzi piedāvājumiem mājas lapā www.portoresort.lv

Uzziniet par aktualitātēm Facebook lapā

Medzābaki-2, Lilaste, www.portoresort.lv, info@portoresort.lv, 22 72 22 58.

Esiet laipni gaidīti PORTO RESORT!

Foto: Publicitātes foto
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu