BMW M2 būs 370 ZS motors

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Jaunais trīs litru sešu cilindru twin-turbo motors, ko BMW uzstādīs topošajam M2, attīstīs 370 ZS un 465 Nm. Pie tam overboost režīmā dzinēja griezi īslaicīgi varēs paaugstināt līdz 500 Nm. Par to bavāriešu zīmola fanu forumā 2addicts.com atklājis kāds BMW vadībai tuvu stāvošs lietotājs.

Tādējādi BMW M2 nebūs tik jaudīgs kā ziņots iepriekš. Proti, 2014.gada rudenī atklātībā nonāca informācija, ka M2 tiks apgādāts ar spēka agregātu, kurš attīsta 400 ZS. Dzinējam paredzēta opcija strādāt pārī ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu vai arī ar septiņu pārnesumu divu sajūgu automātu.

Ja interneta vietnē 2addicts.com publicētā informācija izrādīsies patiesa, M2 būs par 44 zirgspēkiem spēcīgāks nekā modelis M235i, kurš 100 km/h spēj sasniegt 4,8 sekundēs.

Var piezīmēt, ka martā Nirburgringas Nordšleifē tika manīts M2 prototips ar standarta modeļa virsbūvi. Gaidāms, ka M2 izstrāde un testēšana turpināsies vēl visu vasaru, lai septembrī spēkrats būtu gatavs pirmizrādei Frankfurtes auto šovā..

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu