«Radio SWH» apgrozījums pērn pieaug par 12%; peļņa - € 109 000

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Radiostaciju īpašnieks «Radio SWH» pagājušajā gadā strādāja ar 2,511 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,3% vairāk nekā 2013.gadā, un guva 109,3 tūkstošu eiro peļņu pretstatā zaudējumie gadu iepriekš, liecina «Lursoft» datubāzē publicētais uzņēmuma gada pārskats.

«Radio SWH» finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2014.gadā gūtā peļņa uzskatāma par labu rezultātu, un apliecina pēdējo gadu veikto izmaiņu un lēmumu pozitīvu ietekmi uzņēmuma darbībā.

Kompānijas vadība informē, ka pērn atklāta radio stacija «SWH Gold» un paplašināta radio «SWH Kurzeme» apraide, lai piesaistītu jaunas klientu grupas un klausītājus. Tāpat 2014.gadā turpināta programmu apraides paplašināšana, piedaloties Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes konkursos un iegūstot jaunas papildus apraides tiesības reģionos.

Tāpat pērn «Radio SWH» reorganizācijas rezultātā pievienoja saistītos uzņēmumus «Radio Reklāmas Tirdzniecība» un «Maksimums», lai ekonomiskāk izmantotu esošos resursus un samazināt nelietderīgās izmaksas.

Savukārt šogad paredzēts turpināt iesāktās izmaiņas, lai nodrošinātu klausītājus ar interesantiem raidījumiem un plaša spektra programmām.

2013.gadā kompānija strādāja ar 2,236 miljonu eiro apgrozījumu un 90,7 tūkstošu eiro zaudējumiem.

Šobrīd «Radio SWH» Latvijā pieder piecas radiostacijas - «Radio SWH», «Radio SWH Plus», «Radio SWH Rock», «Spin FM», «SWH Gold». Uzņēmums ir dibināts 1993.gadā un ir viena no pirmajām privātajām radiostacijām Latvijā.

Informācija «Lursoft» liecina, ka «Radio SWH» pieder Īrijas kompānijai «Communicorp Group Limited» (50,00011%) un uzņēmumam «Radio reklāmas tirdzniecība» (49,99989%). Šie dati gan var nebūt precīzi, jo «Radio SWH» ir akciju sabiedrība un tām akcionāru saraksta iesniegšana Uzņēmumu reģistrā nav obligāta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu