Aprīļa beigās «Spicē» atvērs itāļu zīmola «Liu Jo» veikalu (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko / LETA

Tirdzniecības centrā «Spice» šajā pavasarī tiks atvērti vēl divi modes preču veikali - jaunā koncepta veikals «Reserved» un itāļu zīmola veikals «Liu Jo», biznesa portālam «Nozare.lv» pastāstīja «Spices» pārstāve Ruta Millere.

Šonedēļ durvis vēra Latvijā pirmais britu elegantā stila universālveikals «Debenhams», savukārt pavisam drīz tam pievienosies «Reserved» jaunā koncepta veikals, kas aizņems 1400 kvadrātmetru platību un būs pieejams maija beigās.

Itāļu zīmols mūsdienīgām sievietēm «Liu Jo» tiks atvērts aprīļa beigās un kopā ar martā atvērtajiem veikaliem «Weekend MaxMara» un «Pierre Cardin» aizņems 400 kvadrātmetrus.

«Jaunie veikali tirdzniecības centrā «Spice» veido modes apģērbu sektoru, kurā pieejami dažādu cenu kategoriju apģērbi un aksesuāri visai ģimenei,» «Nozare.lv» pastāstīja «Spices» direktore Iveta Lāce.

Jau ziņots, ka 22.martā tirdzniecības centrā «Spice» tiek atvērts Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas «Hennes and Mauritz» (H&M) veikals un pirmajiem 50 rindā stāvošajiem klientiem dāvinās H&M dāvanu karti 20 eiro vērtībā, biznesa portālu «Nozare.lv» informē H&M komunikāciju menedžere Tīna Mietinena.

«Spicē» 2013.gadā tika veikts 21% no visiem «Tax Free» pirkumiem Latvijā un vairāk nekā trīs ceturtdaļas no šiem pirkumiem - 77% - bija apģērbi un modes aksesuāri.

SIA «Tirdzniecības centrs Pleskodāle» dibināts 2000.gadā, un tā pārvaldībā ir tirdzniecības centrs «Spice» Lielirbes iela 29, Rīgā. Uzņēmums 2012.gadā apgrozīja 11,06 miljonus eiro un strādāja ar peļņu 4,1 miljona apmērā, kas bija par 37% lielāka nekā 2011.gadā, kad peļņa bija 3,7 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu