Viesītē par nepilnu pusmiljonu eiro siltinās bērnudārzu «Zīlīte» (25)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/ Thijs Knaap

Īstenojot Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta (KPFI) atbalstītu projektu, Viesītes novada Viesītē par 460 945 eiro plānots nosiltināt pirmskolas izglītības iestādi «Zīlīte», informēja Viesītes novada pašvaldībā.

Projekta «Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisijas samazināšanai pirmsskolas izglītības iestādē «Zīlīte», Pavasara ielā 6a, Viesītē, Viesītes novadā» gaitā paredzēts nosiltināt ēkas ārsienas, cokolu, pagraba pārsegumu, caurbrauktuves pārsegumu, nomainīt ēkai jumtu, nosiltināt jumta pārsegumu, nomainīt ēkas koka ārdurvis, rekonstruēt ieejas mezglu, zibens aizsardzību un zemējumu, vājstrāvu sistēmu, apgaismojumu un renovēt ventilācijas sistēmu.

Būvdarbus objektā veiks SIA «Ošukalns celtniecība», būvuzraudzību nodrošinās SIA «RS Property», bet autoruzraudzību - SIA «AEG projektu birojs».

Bērnudārza «Zīlīte» ēka uz remontdarbu laiku drošības nolūkos ir atbrīvota. No šīs nedēļas bērnudārza audzēkņi mācību darbu aizvada bijušajās Viesītes arodvidusskolas mācību korpusa telpās, bet sākumskolas 1.-2.klašu audzēkņi, kas darbojās bērnudārza «Zīlīte» ēkā, pārcēlušies uz Viesītes vidusskolu. Mācību darbs, neraugoties uz pārmaiņām, netiks kavēts, apgalvoja pašvaldībā.

Projekta «Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisijas samazināšanai pirmsskolas izglītības iestādē «Zīlīte», Pavasara ielā 6a, Viesītē, Viesītes novadā» kopējās izmaksas ir 460 945 eiro, no kuriem KPFI finansējums - 157 696 eiro, bet Viesītes novada pašvaldības līdzfinansējums - 303 248 eiro. Tas noslēgsies šā gada 30.jūnijā.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu