...atļaujies sevi mīlēt! /Egoiste/

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET/E.Kalmēns

Sveika jaunā dzīvesstila interneta žurnāla «Egoiste» pirmās dienas lappusē! Patiesībā es vislabāk šobrīd vēlētos sēdēt tev tieši pretī, lai redzētu tavu sejas izteiksmi un saprastu, kā tev iet. Vai esi priecīga, vai jūties garlaikota? Vai tava sirds dauzās kā negudra, jo esi kaislīgi iemīlējusies vai aizvien tici brīnumiem?… Kā tev iet ar prasmi iemācīties beidzot pateikt nē? Vai tomēr dabas spēks šodien katru dzirdēto emocionālo vārdu spēj pārvērst tavās asarās un man tev nevajadzēja to atgādināt? Bet varbūt tev ir jauns, pikants noslēpums, kas slēpjas aiz tavām kautrīgi nolaistajām skropstām? Nu taču - stāsti!

Jā, mūsdienu tehnoloģiju ātrums un iespējas dara brīnumu lietas, bet šo draudzeņu klātienes sarunas sajūtu mums nāksies, jaukā, uzturēt vien savā iztēlē, kas… iespējams, nemaz nav tik slikti!

Mēdz teikt, ka sievietei ir jāmainās visu savu dzīves laiku, jo tas viņu padara tik īpašu tieši vīrieša acīs (starp citu, šo man pačukstēja kolēģis, un šādus noslēpumus draudzenes viena no otras slēpt nedrīkst…).

Burvīgākais ir tas, ka mums pat ļoti patīk un padodas mainīties.

Laikam šī raganiskā īpašība arī TVNET Sievietēm sadaļu ir ietērpusi pavisam jaunā veidolā. Pagaidi! Es uzminēšu – tu noteikti vēlies jautāt, kāpēc «Egoiste»? Tas taču ir vairāk netikums nekā lieta, ar ko lepoties?…

Iespējams… bet dažreiz, lai sadzirdētu, ir jārunā skaļāk un tiešāk. Veroties dramatiskajos statistikas datos par sievietēm, kuras cieš no vardarbības (vidēji Eiropas Savienībā 45% sieviešu ir pieredzējušas kādu vardarbības formu, vairāk nekā 10% sieviešu bijušas pakļautas seksuālai vardarbībai un 12-15% sieviešu cietušas no vardarbības ģimenē, kā rezultātā katru dienu Eiropā mirst septiņas sievietes), gribas saprast, kāpēc tas notiek. Protams, nav iespējams ietekmēt varmāku, bet

ir iespēja iztaisnot muguru un sākt rūpēties un aizstāvēt sevi.

Neļaut sist, ko mīli visvairāk, – sevi!

Vēl kāda globāli veikta pētījuma rezultāti liecina, ka 96% sieviešu, lai aprakstītu savu izskatu, izvairās izmantot vārdu «skaista». Vairums izvēlas vārdus «ikdienišķa» un «parasta». Kāpēc? Cilvēks sevi nespēj nosaukt par skaistu, jo nespēj atzīties sev mīlestībā?

Bet tas taču, mīļā, nav grūti - sākt sevi mīlēt vairāk!

«Egoiste» ir radīta, lai mēs šeit runātu par to, kas svarīgs ir mums pašām!

  • Par emocijām, kas palīdzēs stiprāk mīlēt apkārtējo dzīvi, sabiedrību un sevi.
  • Par modi, skaistumu, šiku un eleganci, jo kas gan sievietei visvieglāk ļauj sajusties kā sievietei?
  • Par lietām, kas iedvesmos varoņdarbiem un iemācīs pateikt nē, lai biežāk pasaudzētu sevi pašu.
  • Par veselīgām idejām un receptēm, kas kops mūsu visdārgāko templi – ķermeni un veselību.
  • Par noslēpumiem, kas mūsu dzīves pikantāko daļu pārvērtīs par baudu, nevis rutīnu.
  • Par mīlestības enerģiju, pašizziņu, ģimenes svētumu, pagāniskām būšanām un vēl, un vēl…

Galu galā par tevi pašu, jo tu esi sieviete, kura atļaujas sevi mīlēt!

Gerda

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu