Notiks pirmais šīs sezonas Sieviešu skrējiena āra treniņš

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Mežaparkā notiks pirmais Sieviešu skrējiena āra treniņš, informēja Sieviešu skrējiena komunikācijas vadītāja Kristīne Liepiņa.

Pirmajā āra treniņā piedalīsies sabiedrībā zināmas sievietes, Sieviešu skrējiena vēstneses - Jolanta Strikaite, Laura Ikauniece, Santa Bindemane-Mihelsone, Signe Meirāne un Inese Nagle.

Liepiņa skaidroja, ka savlaicīga fiziskā sagatavošanās ir nepieciešama, lai sasniegtu maksimāli labākus rezultātus, nepārslogotu organismu un neapdraudētu savu veselību. Kopumā ir paredzēti deviņi āra treniņi, un tos visus vadīs Sieviešu skrējiena galvenais treneris Ralfs Upmanis kopā ar «Nike Running Club» treneriem - Arni Ozoliņu un Inesi Nagli.

Katrā treniņā tā dalībnieces kopīgi veiks dažādus iesildošus vingrinājumus un dosies skrējienā atbilstoši savām spējām. Sieviešu skrējiena organizatori arī parūpējušies par katrai sievietei noderīgiem pārsteigumiem, dažādām aktivitātēm un kopīgu tējas baudīšanu āra treniņos. Katrā no tiem kādai no dalībniecēm būs iespējams laimēt skrējiena atbalstītāju dāvātās balvas. Viena no visčaklākajām treniņu apmeklētājām, noslēdzoties āra treniņiem, savā īpašumā iegūs «Life Fitness» salokāmo skrejceļu «F1 Smart».

Pulcēšanās uz treniņu notiks plkst.12 pie Rīgas Zooloģiskā dārza skvēra. Pēc tam treniņi notiks trešdienās plkst.18.30.

Sieviešu skrējiens Mežaparkā notiks 1.maijā, un plānotā distance būs septiņi kilometri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu