BBC sāk disciplināro izmeklēšanu par Džeremija Klārksona strīdu ar producentu

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu raidorganizācija BBC pirmdien sākusi disciplināro izmeklēšanu par auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») vadītāja Džeremija Klārksona strīdu ar producentu, kura rezultātā viņš uz laiku tika atstādināts no amata.

BBC atteicās komentēt izmeklēšanu, bet, domājams, ka tā turpināsies vairākas dienas.

Klārksons notikušo raksturoja kā «fizisku konfrontāciju» ar producentu, bet uzsvēra, ka nav viņam iesitis. Strīds izcēlies, jo producents vēlu vakarā nav varējis viesnīcā sagādāt steiku.

Vairāki mediji ziņoja, ka Klārksons esot iesitis īru kopproducentam Oisinam Timonam un izteicis rasistiskus komentārus, savukārt citi vēstīja, ka Klārksons tikai pagrūdis producentu un draudējis panākt viņa atlaišanu.

Kāda aculieciniece, kura bija apmetusies vienā viesnīcā ar «Top Gear» komandu, telekanālam «Sky News» norādīja, ka viņu šokējusi Klārksona rupjība.

Klārksons pats ziņoja BBC vadībai par notikušo.

Kad atklātībā nonāca ziņas par Klārksona atstādināšanu, fani ierosināja petīciju, lai panāktu viņa atjaunošanu «Top Gear» vadītāja amatā. Pagaidām petīciju vietnē «change.org» parakstījuši vairāk nekā 930 000 cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu