Abu Dabī policija patrulēšanai saņem Rolls-Royce

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Par Dubaijas policijas krāšņo autoparku, kurā ietilpst dažādas visai eksotiskas tehnikas vienības, jau esam vēstījuši. Tagad pasaules ziņu lentēs rotē jaunumi, ka arī Abu Dabī policija savā rīcībā ir ieguvusi kārtības uzraugiem netipisku braucamo.

Ja Dubaijas likumsargi uzsvaru liek uz augstu veiktspēju un ātrumu, viņu kolēģi Abu Dabī brauks maksimālā komfortā. Proti, Abu Dabī policijas rīcībā ir nonācis Rolls-Royce Phantom, kas apgādāts ar 6,75 litru 12 cilindru motoru un attīsta 460 zirgspēkus. Būdams apgādāts ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, standarta Phantom spēj 100 km/h sasniegt 5,9 sekundēs, savukārt modelis ar pagarināto riteņu bāzi - 6,1 sekundē.

Patrulēšanai domātais Phantom no pārējiem Apvienotajos Arābu Emirātos sastopamajiem britu limuzīniem atšķirsies vien ar speciālu krāsojumu.

Jau iepriekš vēstījām par Dubaijas policijas ekstravaganto auto parku. Tajā cita starpā ietilpst Bugatti Veyron, Ferrari FF, Brabus G klase, McLaren MP4-12C, Bentley Continental GT, BMW M6, Audi R8, Aston Martin One-77, Ford Mustang un Lamborghini Aventador. Bet pavisam nesen Dubaijas policija saņēma arī jauno Lexus RC F. Šis divu durvju auto ir apgādāts ar 5 litru V8 atmosfērisko motoru, kurš attīsta 477 ZS un 530 Nm. 100 km/h Lexus kupeja spēj sasniegt 4,5 sekundēs un maksimāli attīsta 270 km/h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu