Klārksons pats ziņojis par strīdu, kas noveda pie viņa atstādināšanas

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BEN STANSALL / POOL

Auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») vadītājs Džeremijs Klārksons pats ziņojis raidorganizācijas BBC vadībai par strīdu ar producentu, kura rezultātā viņš uz laiku tika atstādināts no amata.

Klārksons pārējiem raidījuma darbiniekiem sacīja, ka esot informējis BBC televīzijas nodaļas direktoru Deniju Koenu par vēlā vakara stundā viesnīcā izcēlušos strīdu, vēsta britu laikraksts «The Guardian» un citi izdevumi.

54 gadus vecais Klārksons piezvanīja Koenam un sacīja, ka esot iekļuvis «fiziskā konfrontācijā» ar producentu, taču neesot viņam iesitis. Vienu dienu vēlāk BBC Klārksonu uz laiku atstādināja.

Iepriekš medijos izskanējušas ziņas, ka Klārksons esot sakliedzis uz producentu, kurš nav varējis vēlā nakts stundā atrast viņam steiku, bet tā vietā piedāvāja siera un gaļas plati no viesnīcas virtuves. «Klārksons neiesita Timonam, taču izmantoja ikvienu rupju vārdu, ko vien varat iedomāties. Citi viņu turēja,» avīzei «The Sun» atklāja vārdā nenosaukts informācijas avots, kurš tolaik atradās viesnīcā.

Kad atklātībā nonāca ziņas par Klārksona atstādināšanu, fani ierosināja petīciju, lai panāktu viņa atjaunošanu «Top Gear» vadītāja amatā. Pagaidām petīciju vietnē «change.org» parakstījuši vairāk nekā 825 000 cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu