Kozlovskis cer, ka Rīgas pils ugunsgrēka cēlonis būs drīz zināms (14)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts kanceleja

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Reformu partija) cer, ka Rīgas pils ugunsgrēka cēlonis būs zināms tuvākajā laikā. «Es ļoti ceru, ka tas būs tuvākajā laikā, jo sabiedrība to, protams, gaida,» ministrs sacīja.

Iekšlietu ministrs akcentēja, ka policija pie ugunsgrēka iemeslu atklāšanas strādā intensīvi un vēlreiz pauda pārliecību, ka izmeklēšanai būs rezultāts. «Rezultāts būs, bet tad būs jautājums, ko darīt tālāk,» viņš piebilda.

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis piektdien paziņoja, ka, apkopojot astoņus atzinumus, ekspertīze par ugunsgrēka cēloņiem Rīgas pilī noslēgusies, rezultāti nodoti izmeklētājiem. Ķuzis teica, ka sabiedrība ugunsgrēka cēloņus uzzinās šonedēļ.

Postošs ugunsgrēks Rīgas pilī, kurā norit rekonstrukcija, notika pērn 20.jūnijā. Policija sākotnēji solīja, ka jau rudenī būs zināms, kāpēc tā aizdegusies, bet pēc tam sekoja termiņa pagarinājumi.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu