Neauglības ārstēšanas kampaņa uzņem apgriezienus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neauglības ārstēšanas kampaņā ir saziedoti jau vairāk nekā 5000 lati, tuvinot vismaz piecu Latvijas ģimeņu sapni kļūt par vecākiem savam ilgi gaidītajam mazulim. Biedrības «Labu darot» aicinājumam – piedalīties ziedojumu līdzekļi vākšanā – ir atsaucies arī mājsaimniecības lielveikals «DOMO», ātrās ēdināšanas restorānu tīkls «Hesburger» un dzērienu veikals-noliktava «AlkOutlet».

«Patiesi priecē, ka ziedojumu kampaņa iegūst «otro elpu». Tas pierāda, ka Latvijas iedzīvotājiem un uzņēmumiem rūp mūsu valsts nākotne, kā arī esam atvērti un gribam palīdzēt viens otram. Šobrīd kopējās ziedojumu summas apmērs ir tāds, lai jau tuvākajā laikā sadarbībā ar EGV Klīniku varētu palīdzēt pirmajām trim ģimenēm uzsākt neauglības ārstēšanas kursu,» informē SIA «Pārtikas tirdzniecības apvienība», kas ir ELVI franšīzes turētāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine, uzsverot, ka neatkarīgi no savāktās ziedojumu summas, finansiāli palīdzēts tiks vismaz piecām ģimenēm no Latvijas – pa vienai no Rīgas, Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales.

Jau tuvākajā laikā ziedojumu kastītes tiks izvietotas visos mājsaimniecības lielveikalos «DOMO», ātrās ēdināšanas restorānos «Hesburger» un veikalos «AlkOutlet».

««Hesburger» iesaistās šajā kampaņā, jo arī mēs kā ģimenēm draudzīgs uzņēmums jūtam atbildību ieguldīt savu artavu demogrāfijas jautājumu risināšanā. Un kas var būt dārgāks par vēl vienu bērna smaidu šajā pasaulē!» skaidro Ieva Salmela, «Hesburger» attīstības direktore Baltijas valstīs, atzīmējot, ka uzņēmums vienmēr ir atvērts un atbalsta ilgtspējīgas idejas.

«Jauno sadarbības partneru iesaistīšanās ziedojumu līdzekļu vākšanā ir ļoti apsveicama rīcība. ELVI ir par bagātu Latviju, un kopā mēs to noteikti paveiksim!» atzīst L.Vārtukapteine.

Šā gada 10.maijā nacionālais mazumtirgotājs ELVI ir atsaucies biedrības «Labu darot» aicinājumam piedalīties labdarības kampaņā, kuras mērķis ir palīdzēt tikt pie bērniņa tām Latvijas ģimenēm, kuras dažādu iemeslu dēļ nevar kļūt par vecākiem. «Gaidīšanas rinda uz valsts apmaksāto neauglības ārstēšanu kļūst arvien lielāka - jūnijā tajā ir reģistrēta 1191 ģimene, bet medicīniskās apaugļošanas procedūras šogad tiks veiktas tikai ceturtdaļai jeb 275 pacientēm,» skaidro L.Vārtukapteine, aicinot ikvienu, kam rūp Latvijas nākotne, informatīvi vai finansiāli iesaitīties šajā kampaņā. Savu artavu kampaņas īstenošanā var sniegt, arī zvanot uz tālruni 90006282.

Latvijas nacionālā mazumtirgotāja ELVI prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte, vieta, kurā viņš dzīvo. Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu. SIA «Pārtikas tirdzniecības apvienība» ir zīmola ELVI turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu