Puskailas «Femen» aktīvistes uzklūp Strosa-Kāna automobilim

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Sutenerismā apsūdzēto bijušo Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) izpilddirektoru Dominiku Strosu-Kānu otrdien pie tiesa nama sagaidīja trīs feministu organizācijas «Femen» aktīvistes, kuras puskailas uzmetās uz viņa automašīnas.

Sieviešu krūtis bija aprakstītas ar saukļiem, un viņas izkliedza apvainojumus pret Strosu-Kānu.

Tomēr šis incidents neturpinājās ilgi. Policija sievietes ātri aizveda, un automašīna iebrauca pazemes stāvvietā.

65 gadus vecais Stross-Kāns tiek apsūdzēts par dalību Lillē bāzētā organizētās noziedzības tīklā, kas apgādājis ar prostitūtām augstas klases klientus.

Bijušais SVF izpilddirektors atzinies, ka Lillē piedalījies orģijās, bet apgalvo, ka nav zinājis, ka daudzas sievietes tur bijušas prostitūtas.

Foto: AFP/LETA

Stross-Kāns 2011.gadā ar lielu skandālu bija spiests atkāpties no SVF izpilddirektora amata, jo viņš tika apsūdzēts Ņujorkas viesnīcas istabenes izvarošanas mēģinājumā. Lai gan vēlāk viņam izdevās panākt izlīgumu ar istabeni, pār Strosu-Kānu nobira daudz citu apsūdzību saistībā ar seksuāla rakstura noziegumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu