Atceļ Milleram piemēroto divu eiro naudas sodu par trokšņošanu dzīvoklī

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas apgabaltiesa trešdien atcēlusi producentam Jurim Milleram piemēroto naudas sodu divu eiro apmērā administratīvā pārkāpuma lietā, pastāstīja tiesas pārstāve Ieva Jankovska.

Tiesa nosprieda atcelt iepriekš pieņemtos lēmumus un tiesvedību lietā izbeidza.

Spriedums nav pārsūdzams.

Jau ziņots, ka Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesa pērnā gada 7.oktobrī negrozīja Milleram uzlikto naudas sodu divu eiro apmērā par to, ka viņš Marijas ielā 20, ēkas piektajā stāvā esošajā dzīvoklī - mākslas telpā «64 krēsli» pieļāva troksni, traucējot apkārtējo personu mieru.

Administratīvā pārkāpuma lieta Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesā tika ierosināta pēc Millera iesniegtās sūdzības par 2014.gada 15.janvāra Rīgas pašvaldības policijas priekšnieka lēmumu, ar kuru viņš nolēma grozīt 2013.gada 28.novembra Rīgas pašvaldības policijas uzlikto administratīvo sodu - naudas sodu piecu latu (septiņu eiro) apmērā Milleram, samazinot to līdz diviem eiro.

Rīgas pašvaldības policija 2013.gada 28.novembrī lēma par administratīvā soda - naudas soda piecu latu (septiņu eiro) apmērā uzlikšanu Milleram, saistībā ar to, ka Millers 2013.gada 7.novembrī Marijas ielā 20, ēkas piektajā stāvā esošajā dzīvoklī -mākslas telpā «64 krēsli» pieļāva troksni, traucējot apkārtējo personu mieru.

Par apkārtējo personu miera traucēšanu Rīgas pašvaldības policija sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu.

Dzīvoklī esošā mākslas telpa «64 krēsli» ir privātas iniciatīvas projekts, kas tiek realizēts kādreizējā komunālā dzīvokļa telpās Marijas ielas 20, ēkas piektajā stāvā. Telpu izveidojis producents Millers.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu