Vinsleta: divas šķiršanās, trīs bērni nenozīmē, ka esmu nelaimīga!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Aktrise Keita Vinsleta atzīst, ka šajā dzīves posmā, kad aiz muguras ir divas izbeigtas attiecības un pasaulē laisti trīs bērni, viņa jūtas tik laimīga kā vēl nekad!

Keita Vinsleta intervijā «Harper's Bazaar» atzīst, ka neko savā personīgajā dzīvē nemainītu un vēlreiz ar prieku izdzīvotu savas abas laulības, kuras beidzās ar šķiršanos. «Es savā dzīvē nemainītu neko - arī slikto pieredzi ne, jo tieši tas ir tas, kas tevi veido par tādu personību, kāda esi tagad!»

Foto: Scanpix/Reuters

Vēl būtiskāk, pretēji sabiedrībā valdošajam viedoklim, ka vecāku šķiršanās uz bērnu atstāj negatīvas sekas, viņa apgalvo: «Vecāku

šķiršanās ir svarīgs brīdis, kad atklāt saviem bērniem patieso dzīvi.

Iemācīt viņiem cīnīties arī citos dzīves līmeņos...»

Oskaru saņēmusī aktrise, kura ir māte trīs bērniem no dažādiem tēviem, apgalvo, ka vienmēr

sava sliktā ieraduma sekas mēģina pārvērst pozitīvā pieredzē.

2012. gadā Keita apprecējās ar savu tagadējo vīru Ričardu Brensonu, un pēc gada viņai piedzima dēls Bīrs. Vinsleta ir mamma arī 14 gadus vecajai Miai, kura ir no pirmās laulības ar Džimu Terapletonu. No otrajām laulībām Keitai ir vienpadsmit gadus vecs dēls Džo, kura tēvs ir Sems Mendess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu