Šokējoši: Dzemdētāja tvīto bērna dzimšanas laikā (131)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Britu izcelsmes blogerei Rūtai Lorio, kura dzīvo Losandželosā, dzemdības sākās tieši Ziemassvētku dienā. Tad arī viņa aizsāka šā procesa tvītu «seriālu», kas ilga teju vai divpadsmit stundas, raksta dailumail.co.uk

Grūti spriest, vai tā ir mūsdienu informācijas laikmeta norma, eksperiments vai amorāla rīcība, taču sekotāju skaita palielināšanās nozīmē vienu - tas cilvēkus interesē...

Drosmīgā sieviete tvītot sāka līdz ar savām pirmajām kontrakcijām, taču, kad sāpes pieņēmās spēkā viņa šo darbu uzticēja vīram Džaredam. Vīrs procesu fiksējis pāris fotouzņēmumos, kas arī, protams, tika ievietoti sociālajos tīklos.

Foto: twitter.com

«Kontrakcijas sākās ap 20:15 vakarā,» viņa tvītoja. «Diezgan regulāri – 30 sekundes ilgas kontrakcijas, ik pēc 2,5 minūtēm. Tīru māju un nu iešu vannā. Taisos tvītot visu bērna dzimšanas procesu.»

Viņa turpināja

detalizēti raksturot sāpīgo 12 stundu ilgo dzemdību procesu.

Tvīti bija arī par tik intīmiem procesiem kā placentas atdalīšanos, kas beigās nebija tik veiksmīga, un blogeri nācās vest uz slimnīcu.

Foto: twitter.com

Kā «Huffingston Post» stāstījusi Rūta, viņas mērķis bijis atvērt cilvēku acis «šai unikālajai pieredzei», ko sniedz mājas dzemdības.

Rūtas un Džareda dēls pasaulē nāca neilgi pēc sešiem.

Foto: twitter.com

Piedzimstot bērniņam, blogere «Twitter» veikusi atklātu ierakstu: «Šī trakā pieredze tikko pierādīja, cik grūta ir bērna laišana pasaulē... Šī pieredze man ir iemācījusi, ka piedzimšana

ir ne tikai skaista un svarīga, bet arī ļoti, ļoti sāpīga...

Es nenožēloju, ka šajā pieredzē dalījos ar visiem..."

Komentāri (131)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu