Zviedrijas princeses Madlēnas bērns piedzims Ņujorkā (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zviedrijas princese Madlēna un viņas vīrs ASV finansists Kristofers O'Nīls ir nolēmuši, ka viņu pirmais bērns piedzims Ņujorkā, sestdien paziņoja Zviedrijas Karaļa pils.

Princese ar vīru pieņēma šādu lēmumu pēc «rūpīgām pārdomām» un konsultēšanās ar viņas vecākiem - karali Karlu XVI Gustafu un karalieni Silviju.

Bērna piedzimšana ir gaidāma februāra beigās.

Madlēna ir kroņprinceses Viktorijas jaunākā māsa un ieņem ceturto vietu Zviedrijas troņa pretendentu rindā. Viņa apprecējās ar O'Nīlu pērnā gada 8.jūnijā Stokholmā. O'Nīls ir atteicies no iespējas saņemt dižciltību apliecinošus titulus, jo nevēlas uzņemties karaliskās ģimenes locekļa pienākumus.

Princese Madlēna no 2010.gada aprīļa dzīvo Ņujorkā, kur viņa strādā Pasaules Bērnības fondā. Ņujorkā viņa satika arī savu līgavaini. Tiek vēstīts, ka pāris neplāno pārcelties uz dzīvi Zviedrijā.

Zviedrija ir konstitucionāla monarhija, kurā karaliskās ģimenes locekļiem ir tikai formāla loma. Karalis Karls XVI Gustafs ir valsts galva, bet viņa pilnvaras aprobežojas ar reprezentatīviem un ceremoniāliem pienākumiem.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu