6 stila odziņas «Critics' Choice Awards» ceremonijas tērpos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Critics' Choice Awards» sarkanais paklājs pulcēja daudz zvaigžņu, kuras bija tērpušās īpaši svinīgi. Aplūkojam elegantāko no šīs zvaigžņu parādes.

 
Foto: AFP/LETA

Džolijas apburošā atlasa kleita

Holivudas aktrise «Critics' Choice Awards» apmeklēja šoreiz viena, bez sava uzticamā pavadoņa Breda Pita, jo šoreiz viņai pieklājās uz sarkanā paklāja mirdzēt vienai - skaistajā «Versace» vakarkleitā.

Teicams griezums, aktrises augumam piemērots modelis un sudraba krāsa - trāpīts desmitniekā! Domāju, ka katra sieviete sevi iedomājas šajā vakarkleitā....

Foto: AFP/LETA
 
Foto: Scanpix/Reuters

Anistones bikškostīms un dekoltē

Turpretī Džolijas senākā sāncense, Breda Pita pirmā lielā mīlestība aktrise Dženifera Anistone uz pasākumu ieradās sava līgavaiņa pavadībā. Dženifera bija tērpusies elegantā, sarkanā «Gucci» bikškostīmā, kura odziņa bija atklātā dekoltē zona. Šo seksīgo stila niansi aktrise perfekti uzsvēra ar interesanto kaklarotu. Sarkans bikškostīms ir laba ideja!

Foto: Scanpix/Reuters
 
Foto: Reuters/ScanPix

Marionas Kotiljāras kokons

Aktrise Mariona Kotiljāra bija tērpusies sārti baltā kleitā no «Dior Haute Couture». Kleita asociējas ar kokonu, no kura teju teju izlidos brīnišķīgs tauriņš!

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Emijas Adamsas pieticīgums ir īsta elegance

Ne vienmēr ir jātērpjas augstās modes darinātos tērpos, citreiz pietiek atrast «pērli» no, piemēram, «Max Mara». Šādu variantu ir izvēlējusies rudmatainā skaistule Emija Adamsa. Skaisti un praktiski. Ticams, ka atlikums investēts Pelnrušķītes cienīgajās augstpapēžu kurpītēs.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Scanpix/Reuters

Melnās mežģīnes Monahenas, Džonsas un Mūras izpildījumā

Aktrises Mišela Monahena, Felicita Džonsa un Džuliāna Mūra savos melnajos vakartērpos patiesi apbūra. Īpaši Mūras mežģīņotais dekoltē. Kad ir saviesīgs vakars, atceramies par melnajām, rupji darinātajām mežģīnēm, tās patiesi izceļ sievietes ādu un padara mūs īpaši elegantas.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Leto, Houksa un Kingslija šikie uzvalki

Kāpēc pieņemts, ka sievietes var eksperimentēt ar saviem tērpiem? Vīriešiem tas pat ļoti piestāv! Īpaši smuki izskatījās aktieris, mūziķis Džareds Leto, aktieri Ītans Houks un Bens Kingslijs.

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu