Slēgta brīvā pieeja «Lattelecom» maksas kanāliem (11)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/andyjakeman

Brīvā pieeja «Lattelecom» virszemes televīzijas maksas kanāliem šonakt tika noslēgta.

«Daļai «Lattelecom» virszemes televīzijas klientu - gan maksas, gan bezmaksas kanālu skatītājiem - īslaicīgi bija pieejami visi «Ekonomiskās pakas» kanāli - laika posmā no 1.janvāra līdz 2.janvāra vakaram,» paskaidroja sakaru kompānijas preses sekretāre Līga Bite. Radusies situācija tiek skaidrota ar to, ka virszemes televīzijas modeļa maiņas laikā atsevišķi kanāli tika pārvietoti no bezmaksas uz maksas paku.

Kāds no «Lattelecom» virszemes televīzijas klientiem interneta forumā tika rakstījis, ka pieeja maksas kanāliem tika slēgta šonakt plkst.1.40.

Jau ziņots, ka gada pirmajās dienās bezmaksas virszemes apraides televīzijas skatītāji var vērot krietni vairāk telekanālu, nekā ir paredzēts.

Lai gan no 1.janvāra bezmaksas apraidē ir jābūt sabiedriskās televīzijas kanāliem LTV1 un LTV7, kā arī «Re:TV», «Rīga TV24» un «OTV», bezmaksas apraidē varēja skatīties LNT, TV3, TV3+, TV5, arī ārvalstu kanālus, piemēram, MTV, «Euronews» un citus.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu