Monako princeses Karolīnes vecākajai meitai piedzimis dēls (6)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Monako princeses Karolīnes vecākajai meitai Šarlotei Kaziragi ir piedzimis dēls, trešdien ziņoja laikraksts «Monaco Matin».

27 gadus vecajai Šarlotei Kaziragi, kurai ir attiecības ar franču komiķi Gadu Elmalehu, šis ir pirmais bērns. Dzemdības notika otrdienas vakarā Princeses Greisas Slimnīcas centrā Monako.

Foto: Reuters/Scanpix

Jaundzimušais ir princeses Karolīnes otrais mazdēls. Pirmais piedzima martā Karolīnes dēla Andreas un dienvidamerikānietes Tatjanas Santodomingo ģimenē.

Karolīne ir vecākais bērns Monako princim Renjē III un princesei Greisai - bijušajai Holivudas zvaigznei Greisai Kelijai. Renjē un Greisas kāzas 1956.gadā veicināja Monako pārveidi no mazievērojamas Rivjēras pilsētas par pasaules bagātnieku un slavenību iecienītu vietu.

Šarlote, kas labprāt jāj ar zirgiem, ir Karolīnes meita no viņas otrās laulības ar Itālijas rūpniecības magnātu Stefano Kaziragi, kurš 1990.gadā gāja bojā ātrlaivu sacensībās.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu