Dombrovskis: esmu demisionējis un atpakaļ ceļa nav (16)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Demisionējošās valdības Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) apliecina, ka tagadējās jaunās valdības sarunās netiek izskatīts variants, ka viņš varētu atkal uzņemties valdības vadītāja pienākumus.

Intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» Dombrovskis stingri uzsvēra, ja viņš ir demisionējis, tad tā arī paliek un atpakaļ ceļa neesot.

Tāpat viņš nevēlējās komentēt izskanējušās spekulācijas par Valsts prezidenta Andra Bērziņa viedokli, kas saistītas ar viņa šodienas lēmumu atkārtoti nenominēt premjeru. «Tās visas ir spekulācijas, kuras nevēlos komentēt, jāsagaida brīdis, kad Valsts prezidents pats pateiks, kāds ir viņa lēmums,» sacīja Dombrovskis.

Jau ziņots, ka šodien pēc otrās konsultāciju kārtas par jaunās valdības izveidi Valsts prezidents Andris Bērziņš, visticamāk, nenosauks premjera amata kandidātu un nenominēs šim amatam «Vienotības» izvirzīto aizsardzības ministru Arti Pabriku (V), uzskata aptaujātie politiķi.

Viens no iespējamajiem scenārijiem, ko pieļauj aptaujātie politiķi, ir valdības darba turpinājums pašreizējā premjera Valda Dombrovska (V) vadībā.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu