Iedegs Valkas pilsētas galveno svētku egli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Sestdien, 7.decembrī, notiks Valkas pilsētas galvenās svētku egles iedegšanas pasākums «Rūķu rūķošanās».

No plkst. 14.30 Valkas pilsētas kultūras nama pagrabstāvā vienu stundu darbosies radošās darbnīcas. Tajās varēs veidot rotājumus eglītei, mājiņu svecītei, māla piparkūkas un apsveikuma kartītes. Darbnīcās rosīsies Valkā pazīstami ļaudis. Kuri tie būs, lai pagaidām paliek noslēpums!

Plkst. 15.45 rūķu rūķošanās turpināsies Lugažu laukumā, kur ap plkst. 16.00 krāšņi iemirdzēsies pilsētas galvenā svētku egle. Protams, visi aicināti piedalīties arī tradicionālajā Rūķu skrējienā. Rosīsies arī dažādu kārumu tirgotāji.

Plkst. 16.30 kultūras namā lielajā zālē mazi un lieli aicināti uz latviešu animācijas filmu programmu «Multenītes sniegā». Seansu skatītājiem piedāvā Nacionālā Kino centra finansētais filmu izplatīšanas projekts «Latvijas filmu maratons». Programmā šādas animācijas filmas: Kā lupatiņi šūpojās, Starptautiskā tēva diena (Atom Art studija), Sārtulis, Eži un lielpilsēta, Vāsa (Animācijas brigāde), Kaķis maisā (rež. Nils Skapāns), Blēņu stāsti par vilkiem (rež. I. Prauliņa). Ieeja brīva.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu