Reformu partija vides ministra kandidātu izvirzīs pirmdien (4)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Reformu partija (RP) vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata kandidātu izvirzīs pirmdien, aģentūrai BNS pastāstīja RP preses sekretārs Mārtiņš Etkins.

RP valdes un Saeimas frakcijas kopsēde notiks pulksten 17.30 Stabu ielā 17.

Partija izvirzījusi trīs potenciālos vides ministra amata kandidātus - RP Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieci Zandu Kalniņu-Lukaševicu, Liepājas domnieku Jāni Vilnīti un partijas valdes locekli, bijušo Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidāti Ingu Antāni.

RP līderis Edmunds Demiters sacīja, ka līdz šim partija vēl nav izlēmusi, kuru no kandidātiem virzīs ministra amatam.

Pašreizējais vides ministrs Edmunds Sprūdžs (RP) iepriekš noraidīja medijos izskanējušo informāciju par iespējamu palikšanu amatā arī pēc 1.decembra, kuru iepriekš norādījis par demisionēšanas datumu, un sacīja, ka nav nekādu šaubu, ka no decembra viņa vietā stāsies jauns ministrs.

Jau ziņots, ka Sprūdžs nolēmis demisionēt un amatu pametīs 1.decembrī. Medijos izskanējis, ka Sprūdža vietā vides ministra amatu varētu ieņemt Kalniņa-Lukaševica.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu