Midltone piedzīvo svārku pacelšanos gaisā Monro stilā (52)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/AFP/Scanpix/Reuters/AP

Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone nesen piedzīvojusi visai pikantu mirkli - oficiālā tikšanās brīdī vējš negaidīti pacēla viņas zīda svārkus gluži kino dīvas Merilinas Monro cienīgā stilā.

Lai gan Midltone vēl aizvien ir bērna kopšanas atvaļinājumā, auklējot savu četrus mēnešus veco dēliņu princi Džordžu, viņa aizvien aktīvāk atgriežas sabiedriskajā dzīvē. Arī šis gadījums noticis labdarības vizītes «Place2Be» laikā, kad Midltone pieņēmusi ziedus no kādas pusaudzes. Sniedzoties pēc puķēm, Midltone ieliecās ceļos, un

tieši tobrīd uzpūta vējš, kurš viņas vieglos zīda svārkus pacēla teju pavisam gaisā.
Foto: AFP/LETA/AFP/Scanpix/Reuters/AP

Tāpēc pastāv nerakstīts likums, ka karaliskajai ģimenei bīstami ir valkāt īpaši viegla auduma tērpus, kuri pakļaujas vēja pūsmai.

Ketrīna bija tērpusies «Orla Kiely» svārkos un «MaxMara» žaketē. Tērpam bija pieskaņoti arī «Cornelia James» dizainēti cimdi. «Cornelia James» cimdus darina arī pašai karalienei. Zilās kurpes darinājis modes nams «McQueen».

Komentāri (52)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu