Septembrī iedzīvotāji kļuvuši kritiskāki vērtējumā par valdības darbu (19)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vērtējot valdības darbu, septembrī iedzīvotāji bijuši kritiskāk noskaņoti nekā augustā.

Ja augustā 71% aptaujāto iedzīvotāju norādīja, ka ir neapmierināti ar valdības sniegumu, tad septembrī tā domāja jau 75%, liecina jaunākā «DNB Latvijas barometra» iedzīvotāju aptauja.

Septembrī ar valdības darbu pilnībā neapmierināti bija 25% aptaujāto, drīzāk neapmierināti - 50%, drīzāk apmierināti - 18%. Savukārt 6% izvaicāto iedzīvotāju bija grūti formulēt savu attieksmi pret valdības darbu.

Valdības darba vērtējuma indekss septembrī bija mīnus 39, un salīdzinājumā ar augustu tas samazinājies par diviem punktiem.

Iedzīvotāju aptauju veica SKDS septembra otrajā pusē. Ar stratificētās nejaušās izlases metodi, veicot tiešās intervijas respondentu dzīves vietās, tika aptaujāti 1004 respondenti vecumā no 18 līdz 74 gadiem visā Latvijā.

«DNB Latvijas barometrs» ir ikmēneša socioloģiskais pētījums, kurā tiek pētītas konkrētā brīža aktuālās norises sabiedrībai nozīmīgās jomās. Vienlaikus iedzīvotājiem ikreiz tiek uzdots pastāvīgo jautājumu kopums, kas mēnesi pa mēnesim atspoguļo sabiedrības vispārējā noskaņojuma izmaiņas.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu