Subaru sagatavojis konceptauto Levorg

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Tokijas automobiļu izstādē novembrī Subaru gatavojas parādīt konceptauto Levorg, kurš jau tagad inženieru birojos tiek gatavots sērijveida ražošanai.

Levorg ir mākslīgi, taču apzināti veidots nosaukums, jo sevī ietver vārdus Legacy, Revolution un Touring. Tie simbolizē Subaru klasisko vērtību un revolucionāru jaunievedumu apvienojumu, kas sniegs jaunas sajūtas, mērojot tālus ceļa gabalus. Vismaz tāda ir koncepcija.

Vairāk neko par pašu konceptauto japāņi neatklāj, taču Autocar lēš, ka Levorg sērijveida versija ārpus Japānas tirgus netiks pārdota.

Tāpat britu izdevums raksta, ka Levorg konceptautomobilim ir uzstādīts 1,6 litru turbo opozītmotors, kurš nodrošināšot gan teicamu veiktspēju, gan arī būšot videi draudzīgs.

Bez Levorg Subaru Tokijā demonstrēs arī Ženēvas konceptautomobiļa Viziv pilnveidoto versiju Viziv Evolution. Šis auto ir apgādāts ar hibrīddzinēju, ko veido 1,6 litru turbo dzinējs, trīs elektromotori un bezpakāpju CVT automātiskā transmisija. Tāpat šajā konceptautomobilī debitēs autopilota sistēmas prototips.

Trešais jaunums Tokijas auto šovā Subaru stendā būs Cross Sport Design Concept. 4,3 metrus garais auto pārstāv kompakto krosoveru segmentu, un tam raksturīga «ērta piekļuve sēdekļiem, komfortabls salons un vairāk nekā pietiekamas bagāžas novietošanas iespējas».

Un visbeidzot ceturtais konceptauto ir Crossover 7. Kā rāda nosaukums, tas ir septiņvietīga krosovera konceptuāla versija. Motora telpā šim konceptam iebūvēts 2,5 litru bokserdzinējs, un arī tas strādā pārī ar CVT automātu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu