Kā ideāli izskatīties pēc 50... (76)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.isme.com

«Tā vairs nav, kā bija pirms desmit, divdesmit gadiem...» kādā sarunā sacīja sieviete, kura nesen nosvinēja savu 54. dzimšanas dienu. «Gadi iet, un es mainos, jūtami mainos,» viņa piebilda. Jaunībai nepiemīt tas, kas pusmūžam, un otrādi. Taču daļa sieviešu to aizmirst, vai nu atbilstoši nerūpējoties par sevi, vai turpinot rīkoties tāpat kā trīsdesmit gadu vecumā.

Ieteikumi labākam izskatam

  • Pats gudrākais ir apzināties, ka par sevi ir jārūpējas atbilstoši gadiem. Tas nozīmē, ka jāsaprot – mainās viss: izskats, veselība un daudzas citas lietas. Lai novecotu (kas ir neizbēgams process!) tiešām skaisti un eleganti, vajadzīgas pārmaiņas. Nevar vairs darīt to, kas trīsdesmit gadu vecumā šķita tik pašsaprotami.
  • Viena no biežākajām kļūdām pusmūžā ir gremdēšanās atmiņās par pagātni un sevis salīdzināšana ar to, kā bija toreiz, jaunībā... Izvelkot no fotoalbuma savu fotogrāfiju, kurā esi 25 gadu vecumā, atšķirības izskatā noteikti būs un ne jau par labu tagadējiem gadiem. Vajadzētu atcerēties, ka

    katram vecumam ir savs šarms, un jaunības dienu fotogrāfijas ir jāuztver tikai kā patīkamas atmiņas.

    Kas nepieciešams sievietei, kura pārkāpusi 50 gadu slieksni? Būt veselai, aktīvai un izskatīties atbilstoši savam vecumam.

  • Lai tā būtu, viens no pamatprincipiem ir noteikti turpināt, bet, ja tas nav darīts, sākt fiziskās aktivitātes. Sievietes ļoti bieži savu vecumu min kā attaisnojumu, lai vairs nevingrotu vai nesāktu fiziskas nodarbības. Stāvošs ūdens aizaug, bet upe, kas vienmēr kustībā, savu dzīvīgumu nekad nezaudē. Jākustas arī par spīti nogurumam, aizņemtībai vai, piemēram, muguras sāpēm.
  • Parūpējies par saviem zobiem! Nelaboti, neglīti, nekopti zobi kā sievieti, tā vīrieti padara vecāku par desmit, pat visiem divdesmit gadiem. Ja kāda zoba vietā tagad tukšums, ar steigu jārīkojas, lai situāciju labotu.

    Jāsakrāj nauda, lai salabotu zobus!

  • Atvēli naudu tiešām labam apģērbam un kurpēm. Piemērotas garderobes atrašanai pusmūžā jāvelta daudz vairāk laika nekā jaunībā, kad praktiski viss mugurā uzvilktais izskatījās ļoti labi. Izskatīties eleganti ir jāprot. Jāmāk atrast apģērbu, kas nomaskē defektus, bet izceļ efektus.
  • Skaisti mati – tas ir sievišķīgi! Daļa sieviešu nezin kādēļ uzskata, ka, pārkāpjot piecdesmit gadu slieksnim, vairs nav pieklājīgi nēsāt matus, kas sniedzas līdz pleciem vai pat pāri tiem. Kaut kur dzirdēts mīts liek nogriezt zēngalviņu kā zīmogu iedomai: «Vecums nav tālu...» Tas tik tiešām ir mīts, jo, tāpat kā apģērbam jābūt piemērotam, tā arī tādai jābūt frizūrai, kas atbilst sejai, augumam utt.

    Lielisku efektu dod piemērota matu krāsa, kas atsvaidzina seju un koptēlu.

  • Guli pietiekami daudz! Jārūpējas par to, lai netrūktu miega. Jāguļ vismaz astoņas stundas. Gadiem ejot, katra stunda, kas naktī nozagta miegam, no rīta sejā ir atstājusi labi redzamas pēdas.
  • Nepārcenties ar kosmētiku un pretnovecošanas procedūrām! Ja uzkrāsosies tik koši, kā to darīji 20, 25 vai 30 gadu vecumā, domātais efekts pārvērtīsies defektā. Pārāk tumšas krāsas, kas izmantotas dekoratīvajā kosmētikā, sievieti padara vecāku. Tāpat arī bieza tonālā krēma vai pūdera kārta seju padarīs līdzīgu maskai, pret kuru elastību zaudējusī kakla āda izcelsies un izskatīsies daudz neglītāk. Runājot par pretnovecošanas procedūrām jeb kosmētiskajām operācijām, vispirms viss labi jāizsver un jāizdomā, konsultējoties ar plastikas ķirurgu. Operācijas pusmūžā var nedot vēlamo efektu un sievieti padarīt pat smieklīgu. Visu ar apdomu!
  • Piemērots krūšturis – īsts atradums! Var jau pasmaidīt par šo atziņu, bet piemērotu krūšturi tiešām var saukt par īstu brīnumdari. Gadiem ejot, ķermenis un tā formas mainās. Iemīļotais modelis, kas lieliski izskatījās jaunībā, tagad var nesniegt gaidīto efektu.

    Pareizi izvēlēta apakšveļa ļoti uzlabo auguma formas.

Komentāri (76)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu