Ar printētu zobbirsti zobus iztīra 6 sekundēs (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

6 sekundes – tieši tik daudz laika ir nepieciešams, lai iztīrītu zobus ar 3D printerī izdrukātu zobbirsti Blizzident.

Blizzident būtībā ir zobu kape, kuru no iekšpuses klāj seši simti saru. Lai zobus iztīrītu, atliek vien kapi sakost un parīvēt. Tā sešu sekunžu laikā ir panākams tāds pats efekts, kā trīs minūtes tīrot zobus ar tradicionālo zobbirsti.

«Dizaineru mērķis bija zobu tīrīšanu padarīt tikpat vienkāršu kā iekošanos ābolā,» sacījis Blizzident pārstāvis Kriss Mārtins.

Foto: Publicitātes foto

Zobu tīrīšana ar Blizzident ir vienkārša, taču pasūtīšana ir visnotaļ piņķerīga. Pirmkārt ir jādodas pie zobārsta, lai izgatavotu zobu rindu nospiedumu. Nākamais solis ir nospieduma nosūtīšana Blizzident, kas katram cilvēkam individuāli pielāgoto kapi sola izdrukāt 12 nedēļu laikā. Un treškārt ir jāapzinās, ka pakalpojums nav lēts – Ziemeļamerikā Blizzident izmaksās 299 dolārus, bet pasūtījumi ārpus Ziemeļamerikas - 299 eiro.

Produkta aprakstā minēts, ka progresīvā zobbirste kalpo apmēram gadu. Tad ir iespējams pasūtīt citu birsti par 159 dolāriem (ārpus Ziemeļamerikas tie būs 159 eiro) vai arī veikt dezinfekciju un saru nomaiņu, par to maksājot 89 dolārus vai 89 eiro.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu