Vinsleta: nevēlos domāt par savas pēcpuses izmēru! (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix / AFP/Leta/Reuters

Oskaru saņēmusī kinoaktrise Keita Vinsleta pašlaik bauda savu trešo grūtniecību. Tieši šā iemesla pēc viņa publiski paziņojusi, ka negrasās piedalīties Holivudas zvaigžņu sacensībās par formas atgūšanu pēc bērniņa.

«Man ir trīsdesmit septiņi gadi, un mana dzīve ir tikai viena. Šo dzīvi es patiešām nevēlos pavadīt, domājot par savas pēcpuses izmēru,» drosmīgi presei atzīst «Titānika» zvaigzne Keita Vinsleta.

Aktrise turpina, ka vēlas dzīvot veselīgu dzīvi un izbaudīt to, nevis ievērot ekstrēmas diētas un laiku, ko var pavadīt ar mazuli, iztērēt sporta zālē, raksta spletnik.ru. «Manas prioritātes ir bērni un ģimene, nevis plakanākā Holivudas vēdera iegūšana,» turpina aktrise.

Foto: AP/Scanpix / AFP/Leta/Reuters

Keita arī neslēpj, ka arī pirms dzemdībām nav bijis viegli saglabāt aktrisei piedienīgu svaru un izskatu. «Pēc dzemdībām ne katrai sievietei atgūt formu izdodas viegli. Protams, lielu lomu spēlē arī ģenētika, bet visvairāk tas ir atkarīgs no mums pašām. Ko mēs vēlamies ziedot tā labā...» domā Keita.

Kā domā tu: vai pēc bērniņa piedzimšanas sievietēm ir jāsteidz uz sporta zāli?

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu