ZAZ plāno izlaist krosoveru (42)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zaporožjes automobiļu rūpnīca (ZAZ) ir iecerējusi izvērst patērētājiem piedāvāto modeļu dažādību.

Reālākais kandidāts uz iekļūšanu ZAZ modeļu rindās ir krosovers. Par tā bāzi varētu kalpot ķīniešu Chery Tiggo, kam ir daudz kopīga ar modeli Chery A13 un līdz ar to arī ar ražošanā Zaporožjē jau esošo modeli ZAZ Forza, par to, cita starpā atsaucoties uz ukraiņu autoražotāja pārstāvniecību Krievijā, vēsta Motor.ru.

Kopumā ņemot, Zaporožjes ražotājs plāno tuvākajā laikā prezentēt veselus trīs jaunus modeļus un viens no tiem būs jau minētais krosovers. Sīkākas informācijas par ZAZ iecerēm gan pagaidām nav.

Chery Tiggo
Chery Tiggo Foto: Publicitātes foto

Tāpat nav zināms, kas būs ZAZ partneris, tiesa gan, līgumi par jauno auto ražošanu jau tiek gatavoti.

Papildus tam ZAZ plāno uz Eiropu eksprtēt automašīnas, kas atbilst Euro5 izmešu kaitīguma normām, kā arī atjaunot modeli Vida un uz tā radīt braucamo ar pikapa virsbūvi.

Nobeigumā Motor.ru atzīmē, ka ZAZ rūpnīcā varētu sākties Kia zīmola automobiļu montāža, turklāt runa šajā gadījumā ir uzreiz par četriem dienvidkorejiešu ražotāja modeļiem - cee'd, Sportage, Cerato un Sorento. cee'd un Sportage ražošanai nepieciešamās detaļas tikšot piegādātas no Slovākijas, savukārt pārējiem diviem modeļiem - no Dienvidkorejas.

Komentāri (42)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu