Antīko automobiļu klubs sezonu noslēgs šonedēļ Vidzemē (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tradicionālais antīko automobiļu kluba Padomju Tehnikas Sekcijas organizētais noslēguma rallijs «Zelta Rudens» šogad norisināsies 28. un 29. septembrī Vidzemes pusē.

Antīkie automobiļi savā noslēguma braucienā viesosies Turaidā, Ogrē, Briežu parkā un stādaudzētavā «Norupe», TVNET informēja Antīko automobiļu kluba Padomju Tehnikas Sekcijas vadītājs Ainārs Indriksons.

Tāpat kā citus gadus, arī šajā braucienā tika aicināti piedalīties antīko padomju tehnikas auto īpašnieki no visas Latvijas. Šogad rallijā «Zelta rudens» piedālīsies 46 ekipāžas pulcējot vairāk nekā 93 dalībniekus. Šogad īpašas uzmanības vērts – 1948. gadā ražotā GAZ M20 Pobeda kabriolets. Tāpat būs apskatāmas dažādas modifikācijas Volgas.

Foto: Publicitātes foto

Antīko auto sezonas noslēguma brauciena starts tiks dots plkst. 10.00 pie viesnīcas «Port Hotel» Ādažos.

Interesentiem, kas vēlās apskatīt tuvāk Padomju laika Volgas, Pobedas, Moskvičus, Čaikas, zapiņus un ZIM, būs iespēja to izdarīt 28. septembrī pie viesnīcas Port Hotel no plkst. 9.00-10.00. No viesnīcas antīkie auto dosies uz Turaidu, kur Turaidas muzejrezervātā no 11.00 līdz 13.00 apskatei tiks izlikti interesantie un vēsturiskie spēkrati.

Par Antīko automobiļu klubu

Antīko automobiļu klubs dibināts 1972. gadā ar mērķi popularizēt auto un moto tehnikas vēsturi, kā arī apvienot seno braucamrīku entuziastus, kas atrod un restaurē interesantākos Latvijā un citās valstīs ražotos senos spēkratus kā tehnikas kultūrvēsturiskas vērtības. Nu jau piekto gadu Antīko automobiļu kluba paspārnē aktīvi darbojās Padomju Tehnikas Sekcija kas regulāri rīko un piedalās dažādos seno spēkratu salidojumos, rallijos un citās aktivitātēs gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

Sekcijā darbojās vairāk kā 70 dalībnieku kuru īpašumā ir ap 300 seno spēkratu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu