Audi A8 iegūs plastikāta diskus (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Audi plāno, sākot no 2015.gada saviem A8 sedaniem uzstādīt riteņu diskus, kas izgatavoti no plastikāta kompozītmateriāliem.

Audi A8 paredzēts uzstādīt Lacks Wheel Trim Systems ražotos eVolve sērijas diskus, atsaucoties uz publikāciju Motor Authority, vēsta Motor.ru.

eVolve sērijas diskus veido viegla alumīnija pamatkonstrukcija, kam piestiprinātas pārējās augstas izturības kompozītmateriālu detaļas. Piedevām starp iekšējo skeletu un ārējām detaļām atrodas uretāna putu šūnu slānis. Tāpat būtiski, ka izturības un izskata ziņā šie diski netašķirsies no vieglmetāla diskiem, taču būs krietni vieglāki.

Ražotājs apgalvo, ka ar šiem A8 neatsperotā masa tiks samazināta par 17,5 kilogramiem. No tā iegūs degvielas ekonomija, vadāmība un dinamiskās īpašības.

Var atzīmēt, ka atsvaidzinātā Audi A8 pasaules pirmizrāde notika pavisam nesen Frankfurtes auto šovā. Jaunajam A8 ir nedaudz modernizēts ārējais izskats un tehniski pilnīgāka dzinēju palete, turklāt šis ir pirmais auto, kam aprīkojumā ir matricas tipa LED priekšējie lukturi ar vairākām neatkarīgi kustināmām sekcijām.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu