Rolls-Royce apsver «novirzīšanos no ceļa» (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spītējot iepriekš izskanējušiem paziņojumiem, Rolls-Royce tomēr apsver iespēju izlaist apvidus automobili.

BMW grupā ietilpstošais, tradīcijām bagātais 109 gadus senais autoražotājs intensīvi apsver iespēju izmēģināt spēkus jaunā auto tirgus segmentā, ziņu aģentūrai Bloomberg pastāstījis Rolls-Royce vadītājs Torstens Millers Ētvēss.

«Apvidus auto segments ir ļoti interesants. Tas bija neticami stabils krīzes laikā, un es domāju, ka tas turpinās attīstīties,» - tā Millers Ētvēss, kurš vēl aprīlī apgalvoja, ka apvidnieka ar sudraboto figūriņu uz motora pārsega malas nebūs.

Viens no Rolls-Royce principiālajiem konkurentiem Bentley arī gatavojas izlaist apvidnieku. Šāda auto tapšanu Volkswagen koncerns jau ir apstiprinājis, un auto Bentley dīleru salonos nonāks ne vēlāk kā pēc trim gadiem. Tā provizoriskā cena - 180 tūkstoši eiro, vēsta Motor.ru.

Rolls-Royce tikmēr raugās augstāku plauktiņu virzienā, un šā zīmola auto būs dārgāks. Jau tagad lētākie Rolls-Royce maksā ap 250 tūkstošiem.

Iepriekš ziņots, ka pirmais Rolls-Royce pilnpiedziņas modelis pārdošanā nonāks 2016.gadā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu