Pamana neizprotamas sugas dzīvnieku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ginters no Cēsīm nofotografējis kādu dzīvnieku, kura sugu bijis grūti noteikt. Viņam aizvien nav skaidrības, vai viņš redzēja kaķi, bebru vai varbūt lielu žurku, tā trešdien, apkopojot Latvijas mobilo reportieru veikumu, informēja LNT raidījums "Degpunktā".

Arī citi mobilie reportieri iesūtījuši "Degpunktam" savus stāstus. Jānis iesūtījis foto, kur fiksējis negadījumu pie Satiksmes ministrijas Rīgā. Tur rīta agrumā ceļu nesadalīja divas automašīnas. Negadījumā ticis apskādēts arī "Rīgas satiksmes" autobuss un kāds kravas auto. Tāpēc šajā vietā izveidojās sastrēgums.

Šonedēļ ap pl.22 vakarā mobilais reportieris Kirils nofilmējis ugunsdzēsēju darbu Rīgas Centrāltirgū. Ugunsgrēks bija izcēlies zivju paviljonā, tāpēc tas izsludināts par paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku. Ugunsnelaime likvidēta operatīvi.

Kāds cits mobilais reportieris 11.septembrī fiksējis sabiedriskā transporta šofera darbu, kurš stūrējis autobusu ar vienu roku, bet ar otru tikmēr ēdis saulespuķu sēklas.

Skatīt pievienotos video!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu