Seat negaidīti parāda sportsedana prototipu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spāņu autoražotājs, no kura neviens īsti neko vairs negaida, vien pilnīgu paklausību un ražošanas platību atvēlēšanu veiksmīgākiem brendiem (piemēram, Audi), Frankfurtē rāda zobus.

Seat IBL konceptauto gan nav nekā ekstraordināra, taču firmas boss Džeims Miurs modeļu skatē skaidri lika noprast, ka sarkanais, nosmailinātam Alfa Romeo līdzīgais auto tā vai citādi visai drīz nonāks uz konveijera. Vienlaikus gan viņš atzina, ka IBL nav konkrēta modeļa priekšvēstnesis, bet gan "dizaina filozofija", kas vedina uz drūmām prognozēm par ielas auto iznākšanas laiku.

Tomēr iespējams, ka prototipam sekos jauns Exeo sedans, atkal uz Audi A4 bāzes (kā iespējamais "donors" pieminēta arī VW Jetta), savukārt IBL priekšdaļas dizains tiks izmantots 2012. gada Seat Leon modeļa veidošanā. Automašīna ir 4,67 metrus gara un veidota pēc t.s. četrdurvju coupe parauga, taču tai diez vai ir kas kopīgs ar gaidāmo Audi A3 sedanu, jo abiem konceptauto ir pārlieku atšķirīgi garumi.

Automašīnas interjers ir īpatnējs, pateicoties vienlaidu viduskonsolei, kas atgādina ekskluzīvākos Audi modeļus, kā arī pilnībā programmējamam instrumentu panelim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu