Pensionāri izsvilpj Viņķeli (170)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Labklājības ministre Ilze Viņķele (V) šodien Strēlnieku laukumā notiekošajā Latvijas pensionāru akcijā «Par pensionāru tiesībām» tika sagaidīta ar svilpieniem un izsaucieniem «Nost!», novēroja aģentūra LETA.

Ilgāku laiku pensionāri neļāva Viņķelei teikt uzrunu, līdz Latvijas Pensionāru federācijas (LPF) vadītājs Andris Siliņš vērsās pie klātesošajiem ar aicinājumu «cienīt klātesošos un sanākušos».

«Es vēlos apliecināt, ka stāvēt jūsu priekšā nav viegls uzdevums, bet es stāvu, lai apliecinātu cieņu. Es vēlos teikt, ka aiz cieņas pret jums mēs patlaban kopā ar LPF strādājam pie nākamā gada labākas pensiju sistēmas,» savā uzrunā sacīja Viņķele. Viņa aicināja pensionārus būt neatlaidīgiem un prasīgiem, lai panāktu sev vēlamus apstākļus, tādejādi parūpējoties arī par pensionāriem nākotnē.

Ministres uzrunu visā tās garumā pavadīja svilpieni, tādējādi neļaujot viņai izteikties garāk. Pēc īsās uzrunas ministre pameta mītiņa vietu un tika pavadīta ar skaļiem saucieniem, kā arī kulaku vicināšanu.

Pēc ministres uzrunas sapulcējušies pensionāri atsevišķos bariņos pauda sašutumu par ministres kārtējiem solījumiem, kuri neesot pat «graša vērti», jo neticot tiem. Daži pat pēc ministres aiziešanas pauda skaļus protestus par Viņķeles darbu un aicināja klātesošo padomāt kā panākt viņas demisiju.

Komentāri (170)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu