Neprecētie un iekārojamie prinči - vecpuiši

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Itar_Tass/Scanpix

Pasaule ar neatslābstošu uzmanību turpina sekot līdzi jaunās Kembridžas hercogienes Ketrīnas un viņas vīra prinča Viljama jaunlaulāto dzīves gaitām. Tikmēr portāls woman.ru apkopojis vēl neprecēto monarhu topu, un pat ieteikumus, kā ar iekārojamajiem vecpuišiem iepazīties.

Princis Harijs

Prinča Viljama 26 gadus vecais brālis Harijs. Karalienes Elizabetes II mazdēls Harijs pēc sava tēva un vecākā brāļa Viljama ir trešais rindā uz Anglijas troni. Viņš beidzis Lielbritānijas militāro akadēmiju, dienējis Afganistānā un virtuozi māk vadīt helikopteru. Ilgākās attiecības četru gadu garumā viņam bija ar kāda Dienvidāfrikas uzņēmēja meitu Čelsiju Deiviju.

Zviedrijas princis ar māsu
Zviedrijas princis ar māsu Foto: Reuters/Scanpix

Zviedrijas princis Karls Filips

32 gadus izskatīgais Karls Filips ir pašreizējā monarha Karla XVI Gustava un karalienes Silvijas dēls. Viņš ir otrais pretendents uz Zviedrijas kroni pēc savas māsas Viktorijas.

Karla Filipa hobiji ir slēpošana, peldēšana, medības, auto sacensības, kā arī fotografēšana - princim bijušas vairākas darbu izstādes un viņš bijis stažieris prestižajā izdevumā "National Geographics". Princis 12 gadus tikās ar sabiedrisko attiecību speciālisti Emmu Perlandu. Karaliskā ģimene meiteni bija ļoti iemīļojusi un cerēja uz abu kāzām, taču pāris pirms diviem gadiem šķīrās.

Monako princis Adrea Kaziragi
Monako princis Adrea Kaziragi Foto: Reuters/Scanpix

Monako princis Adrea Kaziragi

Mikrovalstiņas Monako princis Andrea ir 27 gadus vecs. Viņš ir patlaban valdošā Monako monarha Alberta II brāļadēls, leģendārās skaistules, princeses Greisas Kellijas mazdēls.

Andrea nav karalisko titulu, taču likumīgi viņš uzskatāms par Monako troņmantnieku: viņš varētu būt otrais uz troni pēc savas mātes Karolīnas Grimaldi - no 2002.gada likumā šādas tiesības viņam paredzētas, ja monarham nebūtu likumīgu atvašu.

Par Andrea hobijiem zināms tas, ka viņš kolekcionē "Luis Sciolla" smokingus, bieži slēpo un nodarbojas ar jāšanas sportu. Runā, ka puisis mīlot arī naksnīgas izklaides klubos un laisku atpūtu uz jahtas.

Beļģijas princis ar savu ģimeni
Beļģijas princis ar savu ģimeni Foto: Reuters/Scanpix

Beļģijas princis Amedeo Marijs Žozefs Karls Pjērs Filips Paola Markuss D'aviano

25 gadus vecais neparasti garā vārda īpašnieks ir erchercoga Lorenca un princeses Astrīdas dēls. Viņš beidziss Londonas Ekonomikas skolu un Beļģijas karalisko militāro akadēmiju.

Izredzes uz troni princim gan ir gaužām niecīgas, un viņš veiksmīgi pamanījies izsprukt arī mediju uzmācīgajai interesei. Zināms, ka viņam patīk skriešana, un viņš savulaik veiksmīgi piedalījies Ņujorkas maratonā.

Luksemburgas princis
Luksemburgas princis Foto: Reuters/Scanpix

Luksemburgas princis Gijoms Žans Žozefs Marijs, hercogs, princis Nasau, Parmas princis

29 deviņus gadus vecais, tituliem bagātais princis ir Luksemburgas hercoga Anri vecākais dēls.

Princis ir Luksemburgas troņmantinieks, un jau tagad ārvalstu braucienos pārstāv Luksemburgas intereses.

Par saviem hobijiem princis uzskata valodas - viņš brīvi pārvalda angļu, franču, vācu un itāļu valodas. Tāpat viņu aizrauj futbols (spēlējis klubā "Lorentzweiler"), vijolspēle un ceļošana.

Vācijas princis http://www.youtube.com/watch?v=h1dGLJHZVJM
Vācijas princis http://www.youtube.com/watch?v=h1dGLJHZVJM Foto: Youtube video

Princis Alberts II Marija Lamorals Migels Johannes Gabriels no Vācijas

28 gadus vecais Vācijas monarhu pārstāvis nevar cerēt uz troni, tā kā Vācijā monarhija atcelta pat reprezentatīvā līmenī. Toties vācu princis var lepoties ar karaliskiem radurakstiem, un viņa ģimene joprojām mitinās īstā senlaiku pilī. Viņš nodarbojas ar uzņēmējdarbību un jau 18 gadu vecumā kļuva par vienu no lielākajiem Eiropas zemes īpašniekiem, - toreiz viņš savā īpašumā ieguva 30 000 hektāru zemes.

Princi Albertu aizrauj ātrums - jaunais vīrietis apgalvo, ka jebkurā diennakts laikā var nosaukt visas Eiropas ātrumtrases, viņš arī kolekcionē sacīkšu auto.

Princis Azims (pa kreisi)
Princis Azims (pa kreisi) Foto: Ekrānuzņēmums no The Telegraph

Princis Azims

Neprecēts ir arī 29 gadus vecais Brunejas princis Azims. Viņš ir sultāna Hasanala Balkiaha dēls, un sultāns zināms kā viens no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē.

Azims ir trešais rindā uz troni. Brunejas sultānam no dažādām sievām ir 12 bērni.

Princis aizraujas ar mūziku (princi 25.dzimšanas dienā par 10 miljonus lielu honorāru izklaidēja Maikls Džeksons). Azims arī organizējis dažādus labdarības pasākumus - fondus, labdarības koncertus, taču galvenokārt jauno vīrieti aizrauj pasaulīgas izklaides, baudot turīga vecpuiša dzīves sniegtās iespējas.

Dubaijas princis ar tēvu, tiekoties ar Krievijas prezidentu Dmitriju Medvedevu
Dubaijas princis ar tēvu, tiekoties ar Krievijas prezidentu Dmitriju Medvedevu Foto: Itar_Tass/Scanpix

Šeihs Hamids bin Muhameds bin Rašids al Maktums, Dubaijas princis

29 gadus vecais šeihs Hamids ir Dubaijas emīra dēls.

Patlaban valdošajam emīram ir septiņi dēli un deviņas meitas, taču šeihs Hamids jau tagad aktīvi iesaistījies valsts pārvaldē - nodarbojas ar ārpolitiku, vada Uzņēmējdarbības institūtu, Sporta padomi un citas turīgās valsts iestādes.

Šeiham ir visai neparasts hobijs - zināms, ka viņš aizraujas ar prozu un, slēpjoties zem pseidonīma Fazza, pat izdevis dzejoļu krājumus. Viņam mīļi arī dzīvnieki - šeihs nodarbojas ar tīrasiņu kamieļu audzēšanu un viņam patīk izjādes ar zirgiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu