Aicina ziedot mājlietas daudzbērnu ģimenēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 2. līdz 4. septembrim labdarības portāls "Ziedot.lv" sadarbībā ar tirdzniecības centru "Spice Home" trīs dienas organizē Mājlietu labdarības dienas, aicinot ikvienu palīdzēt Latvijas daudzbērnu ģimenēm, kas nonākušas grūtā situācijā, informē akcijas organizatori.

"Mudinām cilvēkus ziedot mājai nepieciešamas lietas un iedzīves priekšmetus, piemēram, mēbeles, sadzīves elektroniku, segas, lampas, traukus, bērnu ratiņus un gultiņas. Mājlietu labdarības dienās cilvēki ir aicināti atvest uz tirdzniecības centru Spice Home mantas, kas pašiem mājās nav nepieciešamas, bet būtu noderīgs atspaids grūtā situācijā nonākušām Latvijas ģimenēm," aicina akcijas organizatore, tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce.

"Ziedot.lv" sadarbībā ar biedrību "Svētā Jāņa Palīdzība"

saziedotās lietas nogādās pie adresātiem – daudzbērnu ģimenēm visā Latvijā.

"Ziedot.lv" vadītāja Rūta Dimanta atzīst: "Šī ir pirmā vērienīgā mājlietu ziedošanas akcija, un es ceru, ka tā kļūs par tradīciju. "Ziedot.lv" ik dienas saņem lūgumus pēc palīdzības no ģimenēm, ko dzīvē piemeklējušas likstas, piemēram, zaudēts darbs, mājoklis, nelaimē cietis vai ģimeni pametis apgādnieks, un reģistrē cilvēku palīdzības pieteikumus no dažādiem Latvijas reģioniem. No otras puses jūtam arī lielu interesi no ziedotājiem, kas vēlas atdot lietojamas mantas. Taču līdz šim problēmas sagādāja tieši loģistika – mantu nogādāšana no ziedotāja pie palīdzības lūdzēja bija ziedotājiem neērta un sarežģīta. Priecājos, ka tagad sadarbībā ar "Spice Home" ir rasta ērta, publiska, viegli atrodama un pārdomāta vieta, kur ziedotāji sev izdevīgā laikā – arī pēc darba laika un brīvdienās var nogādāt ziedojamās lietas."

Ziedojumus Mājlietu labdarības dienās pieņems pie tirdzniecības centra "Spice Home" (Lielirbes ielā 29) piektdien un sestdien no plkst. 10 līdz 21, bet svētdien - no plkst. 10 līdz 20. Ziedojumus īpašā teltī pie t/c Spice Home ieejas pieņems brīvprātīgie, kurus varēs pazīt pēc vārda kartītes ar akcijas simboliku.

Ziedotājiem kā pateicība tiks dāvāta tase kafijas atpūtas vietā Home Lounge tirdzniecības centra "Spice Home" otrajā stāvā.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu