Harley-Davidson atklāj jaunos Touring un CVO modeļus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Harley-Davidson šajā nedēļā prezentējis 2014. gada motociklu sēriju, kas iekļauj septiņus ceļojuma, tricikla (Tri-Glide) un Custom (CVO) stila motociklus, kas pārveidoti RUSHMORE projekta ietvaros.

Šis ir īpašs projekts, kas ilgst jau četrus gadus un kura mērķis ir jau no pašas pirmās dienas uzlabot Harley-Davidson motociklus. Motociklu izveides un attīstības programma – RUSHMORE ir projekts, kura ietvaros izstrādāti pašlaik vadošie tehniskie un dizaina uzlabojumi. To mērķis ir pielāgot ikvienam klientam savu motociklu ērtākai ceļošanai un tiek piedāvāts šāds aprīkojums: ar Bluetooth darbināma Boom! Box informācijas/izklaides sistēma ar GPS navigāciju, Daymaker LED priekšējie lukturi, jauns priekšējais rāmis un Twin-Cooled High Output Twin Cam 103 piedziņas sistēma.

«RUSHMORE projekts ir Harley-Davidson motociklu attīstības programma, kas balstīta uz klienta vēlmēm no paša sākuma, līdz pat beigām,» saka Skots Habegars, Harley-Davidson motociklu projektēšanas nodaļas direktors. «Es vēlētos teikt, ka šeit, Harley-Davidson uzņēmumā, mēs uzklausām savus klientus, izbraucam ar viņiem kopā, un tā vienmēr ir bijis. Mēs radām kopā, un šo rezultātu varam redzēt satriecošajos 2014. gada motociklos.»

2014. gada jaunumi ir ierobežota daudzuma CVO Softail Deluxe modelis, pārveidots Dyna Fat Bob modelis, un ABS (pretbloķēšanas bremžu sistēma) ieviešana visiem Sportster modeļiem (izņemot Iron 883). Ar papildu uzlabojumiem visiem motocikliem Harley-Davidson 2014. gadu uzsāk ar mērķi saglabāt savu pozīciju, kā ASV vadošais motociklu ražotājs.

RUSHMORE projekts

RUSHMORE projekta ietvaros Harley-Davidson motocikli tiek radīti kopā ar klientiem, izpētot to vēlmes un vajadzības, pamatojoties uz to ceļošanas pieredzi. Tas piedāvā izsmalcinātu tehniku ar satriecošu veiktspēju un apburošu stilu. Šī projekta ietvaros ir veikti uzlabojumi Touring un Trike motociklu modeļiem. Pēc klientu skatījuma uzlabojumi iedalīti četrās kategorijās:

Kontrole: Uzlaboti Daymaker LED vai dubultie halogēnie lukturi, Reflex Linked bremzes ar ABS un Twin-Cooled High Output Twin Cam 103 vai High Output Twin Cam 103 dzinēji.

Informācijas sistēma: Jauna, krāsaina ekrāna Boom! Box informācijas sistēma, kas ietver sevī kvalitatīvu audio sistēmu, Bluetooth, balss atpazinēju, GPS navigāciju, kā arī atbalstu iekšējam telefonam un rācijai.

Izjūtas: Jauns priekšējais vibrācijas samazinošs priekšējais rāmis, izsmalcināts sēdeklis, kā arī kopumā uzlaboti ergonomikas un aerodinamikas rādītāji.

Stils: Daudzu detaļu forma un funkcijas ir uzlabotas - pārveidota Tour-Pak, bagāžas somas ar ērtiem One-Touch dizaina elementiem, riepai pieguļoši dubļu sargi, svarā vieglāki vieglmetāla diski un ērta rokas vadība.

Ar RUSHMORE projekta elementiem aprīkoti 2014. gada Harley-Davidson motociklu modeļi: Road King Classic, Street Glide, Electra Glide Ultra Classic, Electra Glide Ultra Limited, Tri Glide Ultra Classic, CVO Ultra Limited un CVO Road King. (Skatīt atsevišķus motociklu aprakstus par RUSHMORE projekta uzlabojumiem.)

Harley-Davidson 2014. gada jaunumi

Fat Bob modeļa Dark Custom vizuālais tēls ir pārveidots, iedvesmojoties no jaunākās Harley-Davidson stilistikas un tagad izstaro pārliecinošu autoritāti. Tam ir izcelti jaunās formas dubļu sargi un dubultie aizmugures LED lukturi. Melnā krāsa aizstāj hromu pilnīgi visās Fat Bob detaļās, arī piedziņas sistēmā un gaisa filtru pārsegā, aizmugures amortizatoru pārsegā, priekšējā amortizatora tiltiņā, priekšējo lukturu rāmjos, vadības panelī un akumulatora pārsegā. Alumīnija rievotie diski ir matēti melni un tiem ar lāzeru iegravēta Harley-Davidson emblēma.

Pašpārliecinātību iedvesmojošā ABS (pretbloķēšanas bremžu sistēma) ir uzstādīta visiem 2014. gada Sportster sērijas modeļiem (izņemot Iron 883). Sportster sērijai ir arī tādi jaunumi kā jaunas roku vadāmības un bremžu detaļas, uzlabota servisa pieeja, kā arī H-D viedā drošības sistēma ar īpašu drošības atslēgu.

2014. gada CVO ierobežota daudzuma motociklu sērijā pievienojas jaunais CVO Softail Deluxe modelis, augstākās klases kruīza motocikls, kas aprīkots ar noņemamu vējstiklu, GPS navigāciju, Daymaker LED lukturiem, noņemamām bagāžas somām un, protams, drosmīgā krāsā un neatņemamo CVO Screamin’ Eagle 110 cc dzinēju. CVO Road King un augstākās klases CVO Ultra Limited atgriežas ar jaunām detaļām un RUSHMORE projekta uzlabojumiem. Pārdrošais CVO Breakout Softail čopers atgriežas ar trīs apburošām krāsu izvēlēm. (Skatīt atsevišķus aprakstus, lai uzzinātu vairāk par 2014. gada CVO sērijas modeļiem).

Twin Cam 103 piedziņas sistēma tagad ir standarts visiem Harley-Davidson Dyna un Softail modeļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu