Kia gatavo Nissan Juke konkurentu (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

Mazo krosoveru segmenta potenciāls acīmredzot vēl nav izsmelts, tādēļ Kia steidz gatavot savu šīs tirgus daļas pārstāvi, un tā konceptuālā versija tiks prezentēta septembra sākumā Frankfurtes Starptautiskajā auto izstādē.

Kompānijas iekšienē atraktīvais krosovera koncepts tiek dēvēts par KED-10 (KED ir saīsinājums no Kia European Design, savukārt 10 apzīmē Eiropā tapušā konceptauto kārtas skaitli). Tas būtībā ir nekas cits kā populārā Nissan Juke tiešais konkurents, kam piekrišana varētu būt itin liela, ja šajā pieņēmumā balstās uz Juke panākumiem kaut vai Latvijas tirgū, kur tas ilgstoši ir starp populārākajiem jaunajiem automobiļiem.

Foto: Kia

Taisnības labad gan jāatzīmē, ka Juke nav vienīgais auto šajā tirgus segmentā; starp citiem analogiem auto var minēt Renault Captur, Chevrolet Trax, Opel Mokka, Peugeot 2008.

Pagaidām par KED-10 pieejamā informācija ir visai skopa. Bez divām apritē laistajām dizaina skicēm Kia norāda tikai uz stilīgo dizainu un robustajām proporcijām un auto spēju tikt galā ar visiem pārbaudījumiem, ko modernais pilsētnieks tam liks uz pleciem.

Tāpat Kia atzīmē, ka galīgais lēmums par KED-10 laišanu sērijveida ražošanā vēl nav pieņemts un Frankfurtes auto izstāde tiks izmantota atsauksmju, ierosinājumu un ideju apkopošanai.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu