Novēro divas varavīksnes vienlaikus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pie atpūtas centra "Lido" kāds Latvijas mobilais reportieris novērojis skaistu skatu - divas varavīksnes, kas debesīs parādījušās vienlaicīgi blakus viena otrai. Redzētais iemūžināts video, piektdien informēja LNT raidījums "Degpunktā".

Šonedēļ "Degpunktam" iesūtīti arī citi materiāli. Rihards nofilmējis kāda autovadītāja likstas lielveikala autostāvvietā. Kādai automašīnai bija aizdedzies dzinējs, tāpēc tika izsaukti arī ugunsdzēsēji. Cietušo nav.

Mikroautobusa maršruta Cēsis-Priekuļi pasažieri fiksējuši šofera vieglprātīgo rīcību pie stūres. Viņš, vedot pasažierus, lietojis mobilo tālruni.

Rīgā uz kādas mājas jumta fiksēts strādnieks, kurš nebija parūpējies par darba drošību. Savukārt Ingūna no Ķeipenes iesūtījusi dabas skatu pērkona negaisa laikā. Viņa pieļauj, ka netālu plosījies virpuļviesulis.

Mobilais reportieris Dāvis iesūtījis fotogrāfijas, kurās redzams sastrēgums uz Gaisa tilta Rīgā, kur bija notikusi sabiedriskā transporta sadursme. Bijusi bloķēta satiksme gan Juglas, gan centra virzienā.

Tikmēr Raitis nofilmējis, kā nakts laikā sarodas 13. gaisa balonu festivāla dalībnieki.

Savukārt Linards no Naukšēniem nofilmējis velosipēdistu, kurš brauc pa brauktuvi, pie rokas velkot līdzi bērnu ratiņus. Reportieris aicina šādi nerīkoties. Tomēr video raisījis šaubas "Degpunktā" komandā, kas pieļauj, ka velosipēdists šoreiz iejuties vien aktiera lomā.

Skatīt pievienotos video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu