Strosa-Kāna uzmākšanās dzinusi šausmās stjuartes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Starptautiskā valūtas fonda (SVF) vadītājs Dominiks Stross-Kāns, kurš patlaban ASV tiek tiesāts par seksuālu vardarbību pret viesnīcas istabeni, bija iemantojis sliktu slavu aviosabiedrību stjuaršu vidū. Par seksuālu uzmākšanos no viņa puses oficiāli ziņojušas vismaz divas "Air France" stjuartes, ziņo newsru.com.

Istabenes advokāts izteicies, ka Stross-Kāns stjuartēm, esot SVF vadītāja amatā, uzmācies "ļoti bieži".

Advokātu rīcībā esot nonākusi "Air France" darbinieku vēstule, kurā par nepiedienīgu viņa uzvedību sūdzējušās "simtiem" stjuaršu. Sieviešu sūdzību dēļ "Air France" vadība esot pieņēmusi jaunu regulu, saskaņā ar kuru pirmajā klasē lidojošos pasažierus apkalpo tikai vīrieši.

"Air France" vadība piektdien oficiāli noraidīja informāciju, ka tieši Strosa-Kāna lidojumu laikā doti jebkādi rīkojumi par ekipāžas sastāvu.

Francijas laikraksts "Le Parisien" ziņo, ka "aviokompānijai ir simtiem sūdzību no klientēm, darbiniecēm un ekipāžas loceklēm par to cilvēku, kurš tagad tiek tiesāts par seksuālu vardarbību".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu