Londonā atklāts Latvijas modes zīmola "Narciss" veikals

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jūlijā Londonā atklāts latviešu dizaineres Alises Trautmanes zīmola "Narciss" veikals, informē portāls "AngloBalticNews".

Tas atrodas Notinghilā, Westbourne Grove 185, starp citiem dizaineru un luksusa zīmolu veikaliem. Westbourne Grove ir aktuāls un moderns iepirkšanās rajons Rietumlondonā, kur savus izstrādājumus piedāvā plaši pazīstami modes zīmoli, kā arī talantīgi, jauni un daudzsološi modes dizaineri.

Izvēlīgie un izsmalcinātie Notinghilas kvartāla iedzīvotāji jau ir pieņēmuši zīmolu "Narciss" kā savējo. "Narciss" ir skaists veikals ar pretimnākošu un profesionālu personālu. Veikals, kas apvieno klasisku, romantisku un izsmalcinātu stilu, ir tieši tas, kas Nottinghilai ir pietrūcis un lieliski iederas starp tāda līmeņa veikaliem kā "Joseph" un "Feathers"," atzina blakusesošais veikals "Feathers", kuru žurnāls "Vogue" 2010.gadā atzinis par vienu no 100 labākajiem Lielbritānijas modes veikaliem.

Zīmola īpašniece Alise Trautmane stāsta: "Ar interesi vēroju Notinghilas sievietes zīmola "Narciss" apģērbā gan dodoties uz darbu, gan apmeklējot izsmalcinātus, sabiedriskus pasākumus. Mūsu klienti ir atzinuši "Narciss" apģērbiem raksturīgo vienkāršas izsmalcinātības pievilcību".

"Narciss" veikala un zīmola īpašniece Alise Trautmane
"Narciss" veikala un zīmola īpašniece Alise Trautmane Foto: LETA

Zīmols ir radīts salīdzinoši nesen, tikai pirms pāris gadiem, taču ieguvis lielu atzinību. Tā dizainere Alise Trautmane pērn ieguva balvu kā labākā dizainere Latvijā. Viņas kolekcijās dominē kleitas un sievišķīgs šiks.

Zīmola "Narciss" nosaukuma pamatā ir sengrieķu mīts par izskatīgu, jaunu puisi vārdā Narciss, kurš iemīlējās pats savā atspulgā. Zīmols "Narciss" nemudina pievērsties neveselīgajam narcisismam un nodoties apsēstībai ar sevi; "Narciss" aicina sievietes justies pašpārliecinātām un iemīlēt sevi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu