Mazais princis liek līksmot pasaulei! (56)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kad Ketrīna laida pasaulē savu pirmdzimto un tapa skaidrs, ka bērniņš ir vesels, ģimenes preses sekretārs oficiālo ziņojumu, policijas apsardzē, nodeva uz Bekhingemas pilī, kur šīs ziņas gaidīja tūkstošiem cilvēku. Turpinot tradīcijas, cilvēkiem par bērniņa dzimumu un svaru tika paziņots, oficiālo ziņojumu ierāmējot greznā rāmī, kurš atrodas pils priekša.

Pēc vairāk nekā 8 stundu ilgām dzemdībām (Ketrīna slimnīcā tika nogādāta 22.07. ap pulksten astoņiem pēc Latvijas laika) Svētās Marijas klīnikā pasaulē nāca Viljama un Keitas ģimenes pirmdzimtais.

«Kembridžas hercogiene plkst.16.24 (plkst.18.24 pēc Latvijas laika) veiksmīgi dzemdējusi dēlu,» teikts Kensingtonas pils paziņojumā.

Foto: twitter.com
Kā ziņo Kensingtonas pils administrācija, mazais princis piedzimis 3,800 kg smags.

Tāpat pils twitter vietnē informē, ka Viljams bijis klāt bērniņa nākšanas pasaulē brīdī. «Viņa augstība un bērns jūtas labi un klīnikā paliks pa nakti,» vēsta twitera ieraksts.

Mazā prinča nākšanu pasaulē atzīmēs ar 62 zalvju šāvieniem no Londonas torņa un gaismu šovu pār Temzas upi. Šis bērniņš būs trešais rindā uz Lielbritānijas troni, aiz vectēva prinča Čarlza un tēva prinča Viljama.

Princis Čārlzs atzina, ka jūtas ļoti lepns par savu pirmo mazbērnu un ar godu pieņem vectēva lomu.

Prinča izvēlēto vārdu pasaulei paziņos desmit dienu laikā! Britu bukmeikeri vairākumā balso par šādiem bērnu vārdiem: Džeimss un Džordžs.

Lielbritānijas karaliskajā ģimenē gaidāma vēl kāda atvase. Šomēnes karalienes Elizabetes II mazmeita Zāra Filipsa paziņoja, ka ap jauno gadu pasaulē nāks viņas un vīra regbija spēlētāja Marka Tindala pirmais bērns.

Komentāri (56)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu