Drošākais auto - Reliant Robin

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr.com/simononly

Saskaņā ar britu apdrošinātāju datiem par drošāko automobili var uzskatīt trīs riteņu braucamrīku Reliant Robin.

Jocīgais transportlīdzeklis, ko daudzi atminas no seriāla par misteru Bīnu, bet daudziem tas labāk pazīstams kā auto, kuru par visu varu savā raidījumā Top Gear vairākas reizes ir centies iznīcināt un sūtīt kosmosā Džeremijs Klārksons, ja skatās uz skaitļiem, patiesībā ir viens no drošākajiem transporta līdzekļiem uz planētas.

Britu izdevums The Mirror vēsta, ka Reliant Robin saimnieki ļoti reti iekļūt negadījumos un to pierāda arī apdrošinātāju statistika. Proti, pēc apdrošinātāju datiem no 1174 Reliant Robin īpašniekiem tikai 11 ir vērsušies pēc kompensācijas par negadījumā ciestajiem zaudējumiem. Procentuālā izteiksmē tie ir tikai 0,9% no visiem Reliant Robin īpašniekiem, kamēr vidējais rādītājs citu auto īpašnieku vidū Lielbritānijā ir 7,3%.

Un tomēr, vai tas nozīmē, ka Reliant Robin vadītājs patiešām var justies droši un no visām nelaimēm pasargāts? Atbilde ir - viennozīmīgi nē. Reliant Robin īpašnieki apzinās, ka auto apgāšana ir vienas neveiklas kustības vai nenovērtēta ātruma jautājums, tādēļ brauc ārkārtīgi prātīgi un uzmanīgi. Tāpat daudzi trīsriteņu auto īpašnieki savus braucamos stingri uzmana, jo tie jau kļuvuši par retumu, par auto klasiku, ko kolekcionāriem var pārdot pat par vairāk nekā 40 tūkstošiem mārciņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu