Rīgas domē izveidotas četras deputātu frakcijas (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domē iekļuvušās partijas izveidojušas atsevišķas deputātu frakcijas, tostarp arī partija «Gods kalpot Rīgai» (GKR) un partiju apvienība «Saskaņas centrs» (SC), kas vēlēšanās startēja ar kopīgu sarakstu, izveidojušas katra savu frakciju.

«Saskaņas centra» Rīgas domes deputātu frakcijas priekšsēdētājs arī turpmāk būs Maksims Tolstojs, viņam būs divi biedri - Mihails Kameņeckis un Vladimirs Frolovs.

«Gods kalpot Rīgai» deputātu frakciju turpinās vadīt Vjačeslavs Stepaņenko, bet viņa biedri būs Dainis Turlais un Irina Vinnika.

Partijas SC un GKR izveidojušas kopīgu deputātu bloku, kura līdzpriekšsēdētāji ir Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) un Rīgas vicemērs Andris Ameriks (GKR).

Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK frakcijas priekšsēdētāja būs Baiba Broka, kas pretendēja uz Rīgas domes priekšsēdētājas amatu, bet viņas vietnieki būs Aleksandrs Kiršteins un Dainis Locis.

Jau ziņots, ka «Vienotības» deputātu frakciju Rīgas domē vadīs Sarmīte Ēlerte, viņas vietnieks būs Olafs Pulks.

Kā ziņots, SC/GKR kopīgais saraksts Rīgā ieguvis 58,54% vēlētāju atbalstu un 39 vietas domē, par VL-TB/LNNK nobalsoja 17,86% balsstiesīgo rīdzinieku, nodrošinot 12 vietas domē, bet par «Vienotību» balsoja 14,13% rīdzinieku, ievēlot pašvaldībā deviņus deputātus.

    Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu