3.autobuss kursēs līdz Vakarbuļļu pludmalei

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No šodienas brīvdienās un svētku dienās līdz augusta beigām 3.autobusa maršruts Pļavnieki-Bolderāja tiks pagarināts līdz 36.autobusa maršruta galapunktam Vakarbuļļi, informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Maršruts tiks pagarināts par 7,345 kilometriem, tāpēc tiks veiktas izmaiņas arī kustības sarakstā un intervāli starp reisiem būs lielāki, taču autobusu skaits maršrutā patlaban paliks nemainīgs.

Jau ziņots, ka Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisijā 7.jūnijā tika pieņemts lēmums vasaras sezonā 3.autobusa maršrutu Pļavnieki-Bolderāja pagarināt līdz Daugavgrīvas pludmalei, kur Vakarbuļļos šovasar izveidota jauna glābšanas stacija, pastāstīja komisijas priekšsēdētājs Jānis Zaržeckis (LPP/LC).

Šāds lēmums pieņemts, ņemot vērā iedzīvotāju pieprasījumu. Jau ziņots, ka Daugavgrīvas pludmale kļuvusi par vienu no iecienītākajām rīdzinieku atpūtas vietām, tāpēc šogad tajā uzbūvēta atsevišķa glābšanas stacija, kas sākusi darbu maijā. Lai nokļūtu šajā pludmalē, iedzīvotāji bieži izmanto 3.maršruta autobusu, kas kursē uz Bolderāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu