TOP 6 šīs vasaras matu sakārtojumi (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kad tad vēl eksperimentēt ar matu sakārtojumu un frizūru griezumu, ja ne vasarā? Lūk, sešas šīs vasaras stilīgākās frizūras un matu sakārtojumu tendences!

Tikko no gultas...

Amerikāņu aktrises Keitas Bosvortas matu sakārtojums ir ideāls piemērs tam, kā jānēsā pusgari mati šajā vasaras sezonā. Viegla, gaisīga un seksīga frizūra, kas liek fantazēt par brīvību un to, ka Keita tikko ir izkāpusi no gultas... Tādu izveidot nav grūti. Izšķir celiņu pa vidu, tad matu galus viegli ieveido ar lokšķērēm. Pēc tam maigi izķemmē un sapūt ar matu laku.

Vējš galvā

Daudzām garo matu īpašniecēm liekas, ka vasara ir visneciešamākais gadalaiks, jo vienmēr ir karsti. Tad kāpēc savu matu rotu neveidot saceltu uz augšu? Saņem vaļīgu copi, kuru papildini ar nekārtīgi izvilktām šķipsnām. Gluži kā to ir izdarījusi aktrise Bleika Laivlija.

Tikai atceries vienu - pie šīs frizūras piestāvēs ļoti akurāts un perfekts apģērbs.

Visam jābūt harmonijā!

Foto: Reuters/Scanpix

Getsbija mode

Pēc kinolentes «Lielais Getsbijs» iznākšanas modē strauji atgriežas 20. gadu matu sakārtojumi. Masīvas ondulācijas, kas saņemtas perfektā copē, rada ļoti izsmalcinātu koptēlu. Dziedātājai Keitijai Perijai matos ir bijuši ruļļi, un mati pēc tam rūpīgi sakārtoti. Neatņemama stila detaļa ir matu stīpiņa vai dekoratīva lente.

Sāniskais celiņš

Sāniski izšķirtie matu celiņi modē nākuši arī uz sarkanā paklāja - kino dīvām un aktrisēm. Celiņš sānos labi izskatās dažādiem matu garumiem un griezumiem. Kā izšķirt celiņu - ir vairāki veidi. Populārākais no tiem - ar smalku ķemmi šķir matus, sākot no tās vietas, kur uzacij ir visaugstākais punkts. Aktrisei Umai Tūrmanei celiņš apvienots ar zemu saņemtu copi. Perfekti!

Nekārtīgi sapītas bizes

Bizes šovasar ir absolūti topā! Tomēr glīti pītās šajā sezonā izkonkurē mazliet nevīžīgi saņemtās. Gluži kā Kristenai Stjuartei.

Nav vajadzīga prasmīga friziera roka, lai ko šādu radītu!

Panki nav pazuduši

To pierāda arī aktrise Tilda Svintone, kura Kannu kinofestivālu apmeklēja šajā dullajā, savam vecumam drosmīgā matu sakārtojumā. Kas te vajadzīgs? Īss griezums, kura augšdaļā ir garāki mati un daudz matu lakas!

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu