Šlesers "oligarhu bēriniekiem" novēl jauku vakaru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vairāki tūkstoši cilvēku šovakar piedalās "Oligarhu kapusvētkos". Viens no cilvēkiem, pret kura rīcību daudz cilvēku iebilst, ir politiķis Ainārs Šlesers (PLL). Viņš sarunā ar portālu TVNET šovakar notiekošo pasākumu, kurā plāno piedalīties tūkstošiem cilvēku, nodēvēja par šovu, ar kuru sabiedrībai tiekot "aizmālētas acis", lai tā nerunātu par svarīgākiem notikumiem.

Tūkstošiem cilvēku viedokli Šlesers nodēvē par šovu

Par oligarhu dēvētais Šlesers šā pasākuma norisi saistīja ar priekšvēlēšanu laiku un nosauca par šovu: "Ja tautu nevar pabarot, tai jātaisa šovi."

Pasākums esot ļoti izdevīgs valdošajai koalīcijai, jo ļaujot meklēt citus vainīgos, nevis saskatīt tos sevī. "Līdz vēlēšanām vēl būs daudz šovu."

TVNETprāt arī paša Šlesera veidoti šovi.

Aizmālējot acis

Šāda akcija ļaujot tagadējai koalīcijai novērst tautas uzmanību no svarīgākiem procesiem - neesot jāskaidro gaidāmā budžeta konsolidācija un vajadzīgās valsts reformas. "Tā vietā viņi cīnās ar oligarhiem. Tā ir saprotama un ērta pozīcija," uzskata politiķis.

"Tikai kāpēc "Vienotība" pēdējos divus gadus varēja strādāt roku rokā ar "zaļajiem zemniekiem"? Viņi taču tikās ar Aivaru Lembergu. Pēkšņi viņu pozīcija mainījās."

PLL neesot reālas ietekmes

Šlesers uzsvēra, ka viņa pārstāvētajam politiskajam spēkam pēdējā laikā neesot lielas ietekmes. Tas ilgu laiku bijis opozīcijā. Savukārt tagad PLL Saeimā ir tikai astoņi deputāti.

"Runāt par ārprātīgu ietekmi ir vairāk nekā smieklīgi."

Novēl jauku vakaru

Šlesers šovakar uz pasākumu neplāno doties. Tāpat viņš neplāno vērot pasākuma norisi masu medijos. "Neko neskatīšos. Šī izrāde ir domāta konkrētai sabiedrības daļai. Varu viņiem novēlēt jauku vakaru!" cinisks par tūkstošiem cilvēku viedokli ir par oligarhu dēvētais Šlesers.

Tautas akcija

Atgādinām, ka šis pasākums ir apolitisks - tam nav saistības ne ar vienu politisko spēku vai kustību, uz skatuves nekāps neviens deputāts vai politiķis. Organizatori aicina politiskās partijas ļaut sabiedrībai uztvert jaunos konceptus un neaģitēt par sevi vai sev interesējošiem politiskajiem spēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu