Ēkas betona pamati pārtop par izgāztuvi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Betona pamati, kas kopš pagājušā gadsimta 80. gadiem stāv Liepājas Dienvidrietumu rajona zaļajā zonā aiz veloceliņa, pārvērtušies par mēslotavu.

Vietas starp pamatiem ir pilnas ar sadzīves atkritumiem. Tā ir pašvaldības zeme, apstiprina Komunālās pārvaldes sabiedrisko attiecību speciālists Aigars Štāls.

Pamati ir Nekustamā īpašuma pārvaldes pārziņā. Pēc A. Štāla teiktā, pārvaldes vadītājs Māris Egmanis par izgāztuvi «īpaši izbrīnīts nebija», jo tāda tur veidojoties katru gadu. Tādēļ, visticamāk, savākšanai norīkoti tikšot aģentūras «Nodarbinātības projekti» darbinieki.

Jau rakstīts, ka Dienvidrietumu rajona iedzīvotāji vairākkārt izteikuši neapmierinātību ar to, kā tiek kopti trīs dīķi šajā teritorijā un to apkārtne. Dīķi nav iekļauti pilsētas regulāri uzkopjamo teritoriju sarakstā, skaidro A. Štāls.

To un blakus esošās teritorijas uzkopšanu periodiski nodrošina SIA «Komunālā pārvalde» labiekārtošanas strādnieki, kas veic darbus ESF projekta «Pasākumi noteiktām personu grupām» laikā. «Turpmāk nepieciešamības gadījumā, kā jau tas bija 2012. gadā, tiks piesaistīti arī pašvaldības aģentūras «Nodarbinātības projekti» darbinieki ar trimeriem un krūmgriežiem, zāles, niedru un krūmu appļaušanai.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu